zaljubljena23
|
špica, dobro opravi... čebelica, brez skrbi..očitno je tvoja pikica pravi požerušček in vse zaloge pobere mamici...jaz sem še tudi kar na -2,5 kg, pa res nisem kaj veliko bruhala..ene parkrat... pinkalonca, lucky you...jaz pa nisem dobila nobenega posnetka, samo en kup slikic na ključku..pa bo v mojem spominčku tole ostalo...predvsem prvi del, ko je tako lepo plavala...res nepozabno katy, sama še tudi hodim kar pogosto lulat, na noč ziher ene 2x...edino danes je bila prva noč, ki nisem rabila..me zanima kako bo naprej vsem, ki se učite in se pripravljate na izpite pa veliko sreče...Še malo pa bo vse za vami, potem pa uživanje.. No pa še malo bolj podrobno včerajšne poročilo...Veliki smo že 6,69 cm (od glave do ritke)...Srček bije s polno paro (154)..Tveganja so majhna, tako da ne spadam v rizično skupino, videli smo tudi nosno kost...(trisomy 21...1:2676 - tveganje za downov sindorm, trisomy 18...1:7315, trisomy 13...1:87093)...Spol pa kot sem že rekla, se ni videl...Malo smo sicer imeli problemov (smo skakali od vaginanega UZ do UZ preko trebuha (hja tole pa delajo prevelike zaloge ), ampak na koncu smo vse zrihtali tako kot je treba ;) )...