Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

ustal za kavico, bom js pa 100% zaspala. Važno da se ma naša pupa supr in da razgraja ter me brca boksa in vse ostalo po celem trebuhu...
, da mu prinesejo srečo!
! Želim vam vse lepo, Nejcu veliko zdravja, tebi čimprejšnje okrevanje, vsem pa kar se da veliko prespanih noči!!
,Porod.,Že imamo
/,Pričakujemo
/
/
(22.6 - 22.7.)
(23.7. - 23.8.)
ŠT.PUNČK =
ŠT.FANTKOV=2
ŠT.PRESENEČENJ=
...
...
...katere pol ne boš jedel/pil...
! pa sem pred tem pojedla kar veliko lubenice in mi sploh ni bilo jasno zakaj mi je tako hitro padel sladkor...no kakorkoli že, potem sem spila 3 dcl nesquick kakava in se malo ulegla in je bilo potem OK...je bil pa kar grozen občutek, ker nisem vedla ali kaj moji pupiki škodujem s tem - pa čeprav nenamerno
sem mela tok noge zatečene da tud spat nisem mogla normalno,sej potem je še moj prijel in zlikal ful svojih majic.
. Meni se pa še čisto nič ne mudi, sem itak na vrsti šele proti koncu meseca. Moram prej še magistrsko oddat.