Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Najbrž je ene par mesecev za čakat. 
- bolj posesa dol, pa velik je okrog ust ... ampak je pa :).
. Zdaj pa ne vem ali me je narobe razumel (ker me je enkrat vprašal če sumim, da ma epilepsijo
- pa vem da tole njeno zvijanje ni nikakor podobno napadom, sploh pa ne epileptičnim), ali pač mora dat v bolnico... kao da ji bodo nardili uz glave in eeg in da bomo zaradi tega tam dan ali celo dva. Pa rekel mi je, da sem Klaro in njeno zvijanje posnela, tako da jim bom jutri pokazala- in itak. da se pa ravno danes zvečer ni tko sločila kot se včasih. Sem kar nervozna. Nimam pojma kaj to pomeni, kako bo to zgledalo: kaj moram nesti s seboj v bolnico? Za oblečt, plenice, vlažilne robčke ali vse za higieno? PROSIM, pomagajte tiste, ki (žal) že imate izkušnje...
)
(torej slabih 5,5 m) in je že od 3,5 meseca in sicer: mala je čokolešnik, kravje mleko 3,5 mm, fruhcverge, ...
.