julieb
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Evo nas z morja. Smo prišli že med vikendom, ampak z obema ta malima doma ni nič kaj časa za RR. Slomak, tale tvoj kuža je na slikci videt kot mala igračka, v resnici pa je prava mrcina. Kaj si je tvoj mislil, ko sem se ga bala kot mali otrok. Še moj dveletni sine je bil bolj pogumen Ne vem, kakšne debate imate, ker je preveč za prebrat, ampak glede GH pa mene tudi zanima, kdaj boste oziroma ste začele, pa s čim. Jutri pride patronažna, da mi mal pove glede uvajanja GH, potem bom pa vidla. Že tole dodajanje mleka mi ne gre najbolje. Na morju sem začela AP dodajat, ker je mala stalno jokala, kot da ni nikol dovolj sita. Potem sem pa probala po dojenju dodat in mi je 150 ml čez spila Zdaj je pa to že kar stalnica, žal. Zdaj pa moram verjetno še kaj vode ali čaja dodajat, čeprav ne kaže nekega navdušenja. Kaj dajete vašim za pit, tiste ki ne dojite? Grem zdaj v mižule, baterije nafilat. Fuzbal...ja smo gledali . Smola, ni kaj. Ampak vseeno - kapo dol našim! Naš pije za žejo pri meni ali pa samo vodo, čaj pljuva in se kremži. Z Gh sem začela z avokadom in hruško, nadaljujemo s korenčkom in jabolko, naslednje je krompir in bučke, vse prekuhano razen avokada, ker postane grenkega okusa če ga kuhamo. Navodila pa so za zelenjavo kot npr. brokoli, cvetača, krompir, bučke...