Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in grem gledat in res čisttoooo rahla senčka... ponovim test v petek zjutraj... si rečem bo jutranji urin, zdej bo pa pokazal pr čem smo... in je blo - in jst seveda spet čist razočarana... M še kr ni in ni blo... pa nardim v nedeljo zjutraj tistega FS plastičnega in se narišejo
... tko da je zgleda tale trakec res bol tko tko...

Tukaj sem nova. Naj povem, da sem tudi jaz takšna, ki si s partnerjem želiva bejbija. Danes vzamem zadnjo KT
bom pa tudi sama kmalu zadnji letnik faksa... PDP imam decembra... tako, da bomo probal neki zmučkat
Jaz pravim, da jej kar ti paše...sam če ti pa nič ne paše, to je pa zoprno potem.
Tvoja pupa pa še kar čaka ... Da ne bo na koncu na isti dan imela rd kot moja
mene ni k sreči še nič špikalo huh lil_ a potem kar bolj počivaš al kako?! Ja ful smotano, da ti nič ne paše jest...potem si zaenkrat izgubila apetit, sam je pa vseeno fajn, da JEŠ ;)) vsaj tisto, kar ti mogoče mičkeno bolj diši. Jaz sem se mogla mal silit v 2. mesecu, ko me je skos tiščalo v želodcu, pa tko mal mi je blo skos slabo, da sem se čist čudn počutilla
....stara bom 24 let...
res upam, da boš čimprej zagledala
lahko pripravljen,pomojem 100% nikol,dokler ga u roke ne dobiš
....včasih tud na dva meseca ali več....