mavo
|
Punsha, če boš riž mešala z zelenjavo, moraš kupit takega brez mleka. Je Mucica dala link, pa poglej (prvi link). Meni pa tole hranjenje po flaški ne gre najbolje. Sva bila včeraj v Ikeji, pa sem hotla naredit skupaj mleko, pa nisem mogla kje vode ohladit. Imela sem jo v termovski, pa je bila še ful vroča. Potem sem pa šla na wc-je, da bi jo pod pipšo ohladila, je pa povsod vroča voda tekla iz pip Za popiz . Sem morala eno vodo v flaški kupit, da sem jo zmešala skup. Ja, dojenje je res lažje in bolj praktično. Včasih se prav sekiram, da se nisem mogla malo bolj potrudit. Ker bi se lahko, pa se mi ni dalo. Sicer pa je tole uvajanje GH tudi zabavno. Mala je čist nora na vse, kar ji v usta pomolim . Jaz pa sadja nč ne prekuhavam. Jabolko sem zmiksala, pa dodala riž in mleko. Odlično je, pa vse poje, pa nič je ne zvija po obroku. Tinca Malinca, če greste na Krk, ti jaz priporočam Punat ali Baško. V Baški je cel kup hotelov, ki so tik ob obali, pa cenovno so menda ugodni (eni kolegi hodijo stalno tja). V Punatu imaš za sprehajat zelo dolgo pot vzdolž obale, je pa vse malo dražje zaradi marine. Če je v kraju marina, sklepajo vsi, da imajo potem vsi turisti več dnarja in te na vsakem koraku oberejo . Za app. pa vem to, da so vsi tisti tik ob morju že skoraj sigurno zasedeni al pa rezervirani. Kar se pa potovanja z letalom tiče, se pa strinjam z Dskubin. Nasploh je najlažje potovat in počitnikovat s tako malim otrokom. Ampak to boš šele naslednje leto ugotovila in se boš po glavi tolkla, češ zakaj nismo šli lani kam dalj, ko bi lahko... Uživajte...