Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
, mi ni nihče nič predpisal... vam lahko samo preko zs pošljem kaj meni pomaga in odgovarja.
Če hočete za idejo, ma ni nič posebnega, stara fora: Manj žri in migaj z ritjo
. Sedi še ne, obrača se pa tko tko; kokr se mu da.. :)
je bila stara 6,5 mesecev). Začeli sva s piščančjim, zdaj sva na purici, nadaljevali naj bi z žrebičkom ali zajčkom - ne vem, kje bom te vrste mesa dobila. Zmiksam ga s paličnim z zelenjavo - ji je zelo dobro. Začinim samo z olivnim oljem (P je rekla, da lahko naredim na poru, ne na čebuli - najbržje mislila, da lahko popečem na poru). Drugače pa tudi jaz kuham na vodi.
. Iskrene čestitke pa čim lepšo nosečnost ti želim. No moram rečt da mene tud čedalje bolj mika. Bomo vidli kako se bova odločila.
kak nasvet kako se jih dokončno znebit??
. Sem bla čist zelena od zelenjave. Pa mal prej sem vse pomila po tleh, pol sem mogla pa še enkrat. Men se bo kar zmešal, če bo šlo tko naprej. Pa tud če ji dam po flački za pit začne pljuvat.