araz
|
Orhideja, midve se ponavadi dobiva okrog 9.30. Nama pa ni noben problem kdaj, ker sva čist zraven doma . Tulpika upam, da se strinjaš (pišem kar v imenu obeh). Če boš uspela najdet čas mi piši na ZS, da ti poven kako prideš do Harmonije. Pa upam ,da boš lahko, da spoznamo še tvojega Tomažka in pa tebe seveda. Kakanje: moja je prej kakala tud po 10 x na dan, potem po 1 x na dva dni, zdej ko pa jeva že GH pa včasih tud 6x, večinoma pa po 3x na dan. Ja, ima zelo dobro prebavo. Ko bi tud jest imela tako, bi sigurno imela kakšno kilco manj. Meso: midva sva začele tud ene tri tedne po uvajanju sadja in zelenjave. Sva pa najprej probale zajčka, pa teletino in šele nato piščanca. Meni je pediater rekel, da je piščanec in puran šele na petem mestu. Na prvem pa zajec in žrebiček. Blitva se naredi enako kot špinača (vsaj jest tako delam). Hemeroidi: hvala bogu jih nimam Punce a še katero tko kolena bolijo. Mene bolijo kot hudič. Včasih sploh ne morem vstat, če čepim in hočem Zojo dvignit. Mi je pa hecno, da pri teku me pa nič ne bolijo. Pa ko grem po stopnicah me tud fejst bolijo. Zdej bom probala mal kolesarit, pa da vidim, če bo to kaj pomagalo. Drugače sem pa ravno kar iz teka (7km). Zdej sem pa kot nova, polna energije in sem mi sploh nič ne spi (ostali so šli pa že vsi spat). Če ne bi bilo tolk vroče bi šla kar likat (dober izgovor, a ne ). Aja, še to sem hotla vprašati. A so vaši malčki kaj popikani od komarjev, mušic, ... Moja je čist popikana in to samo po obrazu. In vsakič ko jo kaj piči se ji ful velik flek naredi. Pa jo takoj namažem z Fenistil gelom. Pomojem jo popikajo, ko sva zunaj, ker v sobi imam mrežo proti komarjem in še vsakič pregledam, če je kje kakšen.
|