Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ampak ni hudega no..mu pa nič ne mažem in ne tikam..pustim pri miru in se res samo poštima. Ne bi si ga upala mazat s kakim Sudocremom...jaz mu s tistim ritko mažem ko se mu vname..kar je enkrat tedensko?
TA njegova rita je tako občutljiva da adijo..včeraj ko je bilo malo bolj vroče se mu je takoj vnela in tudi bruhal mi je spet v loku. Ne prenese vročine sploh...pa skoraj vedno je samo v bodiju in kar gori..vsakič ko mu čelo potipam je poten..

In to zarad kakca!!
namreč sedaj že dve noči in en dan ni kakal, prej pa vsak dan po 3x. Pa še včeraj je imel nekaj obrokov dodatka, po katerem naj bi vsak dan kakal, tak da me je že kr skrbel, ker ga je fejst šraufal... No, in greva midva prej nardit jutranjo nego, pa je bla plenica čiiiiiiiiist polna!
In seveda je bil pol takoj spet lačen......
Včeraj sva bila z malim prvič na pregledu, pa so mi predstavl cepljenja. pač naslednji mesec se cepi za tist kar je pač potrebno. Mi je pa rekla, da se lahko cepi tudi za rotaverus, ki je plačljiv (ni ena grozn velka cena) in pa še cepljenje za neki k sm pozabla kako se reče, ampak se mi zdi zlo drago - če se cepi za to stvar dvarkat, je vsakič 72€, ali se pa trikrat in je vsakič 55€.
Ampak ne v petek, ker je moj od utrujenosti zaspal, temveč šele v soboto
za vse!
.