Hator
|
Evo nas, glih dobro s plaže. Smo se malo namočili, večinoma pa senčkali Tudi naš prvi rosjtni dan je že mimo, fešta tudi. Hvala bogu je uspelo, smo se toliko pripravljali nanjo. Še posebej jaz, ki sem si dala zares opravka s torto , ki so jo otroci potem čisto razmrcvarli. So pobrali dol dol vse figure-medvedka Puja, tigra, pujska, osla, rožice, vse..., jaz se pa cel teden matarala z izdelavo Ah, važno, da jim je blo všeč. Našemu sončku pa tudi, je veselo pobrskal po smetani in biskvitu in si pridno oblizoval rokice Pospravljanje... ja skušam sproti, vsaj tako po kuhinji-počistit pulte, posode v in iz pomivalca, postlat postelje, perem sproti, edino likanje... Sesam skoraj vsak dan, včasih tudi 2x, bišem pa ne tako pogosto. Pri nas itak hodimo v stanovanju vsi v copatih. Igrače pa...včasih jih pospravim enih 20x na dan, včasih pa pustim in pol zvečer skup vržem. Skušam met pospravljeno, a se takoj kaj nebere...n mizi, na kavču... in pol je, kot je. Drugače naša pikica/pikec v trebuhu lepo brca in sem čisto raznežena, prav super je. Sem pa nekje na polovici. Ta nosečnost gre precej hitreje mimo kot prva. Bomo kar hitro štirje DannyS-kako je v službi????
|