Smrketa13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: niwci Joj naša Neja je pa učiri zvečer tako jokala, da je sploh na noben način nismo morali potolažit. Ne vem kaj ji je blo. Zvečer okrog 21h, ko bi se že morala odpravit spat, ji grem dat za jest, ona pa v tak jok in se do 23h ni in ni potolažila. Tako se še nikoli ni jokala. Mi je blo prou hudo. Vmes je pila samo čaj, ker čim sem jo dala na zizo, se je začela samo še bolj dret. Potem je pa zeksala 1dl čaja in počasi zaspala. Sem jo že mislila peljat k dežurnemu. Kaj se je že katera srečala s takšnim jokom, kar naenkrat? Krčki? Od kakšne druge hrane, ki si jo ji dala? Ali pa je bila čisto preveč utrujena. Naša tuli, če je zelo utrujena in potem kdo dreza vanjo ... Upam, da bo danes bolje, Niwci! Najin je dons tut mel tak izbruh joka. Glih zbudu se je po popoldancu. Pol sem ga pa hotla nafutrat, k je bil že čas, pa se je začel še bolj jokat. Mal se je sicer umiril k si ga začel nosit naokoli, ko sem ga dala pa spet na jožo pa spet v histeričen jok. Moj je reku, da je možn, da si je poležal roko al pa kej pa ga zdej boli, sploh, če ga daš nazaj v ležeče stanje. No pol sem si bradavico namazala z kapljicami proti krčem, kumina, pa še mal sladke so. No pol je pa zagrabu in pil. Pa še zaspal je zraven. Zbudu se je ves vesel in nasmejan Včeraj popoldan me je ful presenetu. Jaz lepo pospravljam, moj ga je mel pa v naročju na kavču. In začnem zlagat brisače, me gleda in se začne smejat k nor ...midva sva samo gledala in se čudila kaj je tolk smešnega. Res neverjetno. Glih zadnji moment sem ga še mal posnela.