Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. in super za pregled!! Kdaj ga pa caka operacija?
. Sm se šla pokazat v Lj P in pridem tja in me vpraša kdi je moj G povem da je iz Postojne in mi da materinsko knjižico in reče pol pejte pa kr v njihovo P in me niso hotl pogledat. Sm šla pol nazaj na urgenco zarad poslabšanja kjer sm spet dobila injekcijo sam še kr ni vse zginl in so hotl da grem na sprejem na dermo, pa sm rajš kr domov pobegnila
pa sm se odločla da grem danes v Postojno k svoji G k ma ambulanto kjer me je takoj čeprov nism bla naročena vzela pogledala poslala na ctg in na srečo je z našo
vse ok je pa rekla naj Cleratine še kr jem par dni in da bo mala najbš te dni dokler jih bom jedla bolj zaspana
tko da sm si končno mal oddahnila zdej morm sam še ugotovit na kaj sm alergična in se temu izogibat, sumim lešnike.
, preklete zdravniške lenobe... pr nas so bli včeraj tud cepleni proti brzini....
. Zdaj je uradno potrjeno, da imam sladkorno in se kar ne morem sprijaznit s tem..A katera ve kje je naša Benika, ona ima ful izkušenj z nosečniško sladkorno, pa bi jo lahko kaj vprašala.
.