anity_1
|
witch super, da maš urejen ciklus Jaz tudi čakam mojo prvo M, še en teden.. pikapolonči tudi jaz mislim, da se bo vse uredilo. Tudi midva z moji bova delala septembra na , sicer sva pri njem, ampak sta tašča in tast skoraj vse dni v tednu zraven pri nama.. In potem pač tudi je skoraj cela njuna komanda - ampak se počasi izboljšuje.. Ker malo narediva po svoje, pa poveva, da je tako boljše - pač ker se nama tako zdi. In potem morata bit zadovoljna Pa tudi če bo bejbi, bomo mi trije v eni sobi, ker je pač zelo mala hiša.. Pa se bo že nekako uredilo, se bomo dogovorili -zdaj še ne morem spraševat, kako bi jaz imela, ko bo bejbi Je pa res, da sma se imeli s taščo kot neki tekmovalki - ampak je bil velik problem v meni. Ker je pač to njihovo, je pač tudi ona imela več besede - pa tudi zdaj jo še ima kar dosti.. In če je karkoli naredila, kar bi naj jaz, sem bila zelo jezna - sicer sem se ji zahvalila, ampak v sebi sem bila zeloo jezna. Zdaj pa sem začela gledati z druge strani - super, da mi pomaga, saj jaz njej tudi, če vidim kaj, pa lahko naredim.. In potem si pač pomagava.. Samo drugače sem morala začeti gledati Bomo videli, kako pa še bo Lun1ca uživaj, kolikor se le da, pa še za nas malo zaplavaj
|