tannya
|
Dobro jutro, danes me čaka pulmolog, sploh ne vem kako se bom pripeljala do centra v tej vročini . Pa že od včeraj sem ful sitna in taka čudna, brez energije in vse mi gre na živce...Upam, da kmalu mine. Tinkatonka: sem bila kr fauš, ko sem prebrala, da si včeraj pila Radler . Jaz si nič takega ne smem privoščiti in zato imam še večje lušte...Pa super za voziček! Benika: upam, da se boš kmalu bolje počutila...tovrstni popadki so lahko kar veselica... Moj sladkor je bil včeraj tak: 5,3 po zajtrku, 7,1 po kosilu (jedla sem polnozrnate testenine s tuno in zelenjavo.. ), 5,8 po večerji (jedla purana , zelenjavo in pečen krompir..). Če mene vprašaš, je bilo kosilo bolj zdravo...Bom videla kako bo danes. Srečanje: vidim, da nas bo cela četica , super. Včeraj sem ugotovila, da bomo res morali nabaviti nov voziček, pa tudi košaro. Me kar malo jezi,ker sem računala, da ne bo treba. Sem pa včeraj nekaj nakupila v lekarni (kreme in fiziološko...), pa lanolin in take reči. Sem imela kar malo boljši občutek. Pregledala sem tudi obleke in vidim, da kar nekaj stvari imam. Dokupiti bom mogla kakšne žabe, majčko in kakšno povijalno plenico, pa mogoče še kakšno malenkost. Pa seveda komplet za iz P...čeprav tega pa včeraj nič nisem našla... Lepo bodite, Tanja
|