hanizali
|
Punce živjo! Da vam povem,da je tudi moja prijateljica včeraj rodila,ki je imela rok deset dni za mano 22.9.,se pravi točno dva meseca prej.Danes mi je poslala sporočilo,da je ona še vedno v postojni ,fantič pa v Ljubljani.Težek pa je bil 2,2kg in velik 46 cm.Verjetno bi bil pravi orjak,če bi prišli do konca.Je pa ta prijateljica tudi punčko dve leti nazaj rodila en mesec prezgodaj.Ma sedaj je niso jemali prav resno in je rodila kmalu na hodniku.... Tako sem se jaz odločila in danes po pregledu pri gin odšla po nakupih.Tudi torba za porodnišnico je že skoraj gotova,malo pa me je prestrašila ta moja frendica, pa tudi dr. prejšnji teden v bolnici,ko sem imela že kar fajn popadke.Tudi danes na ctg-ju je bilo nekaj krivuljic,pa utrip otroka je bil od 140-180 in ves čas je bil zelo nemiren.Ne vem ali mu ta vročina ne paše al kaj .Me je pa gin tudi pregledal,zaradi tega,ker se je naš v zadnjem tednu obrnil is sedaj sedi na ritki.Verjetno me tudi zaradi tega daje zopet zgaga za pop...Ma mi je rekel ,da glede nato,da ima sedaj okro 1,8kg se lahko v naslednjih tednih še obrne,da ima še nekaj prostora.Glede uz-jev ,jaz sem do sedaj imela pri svoji gin samo tri(eden ,ko sem zakrvavela) in sedaj sem imela še prejšnji teden v Izoli,ko sem imela popadke.Za streptokok pa sem danes prav pozabila vprašati,ker sem bila prav zmedena ,ker ni bilo moje gin.In sedaj sem naročena na kontrolo šele čez tri tedne,ko bom v 36 tednu. Katrinka sošolka od moje tamičkene pa je baje umrla zaradi anevrizme v glavi(razširjene žile),ki je bila verjetno prirojena in je sedaj počila.Do sedaj pa ni imela nobenih težav,tako,da je bil to res šok za vse. Midva z mojim pa sva v torek praznovala že 13.oblenico poroke! Lp
|