bambinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajča upam, da ste se na srečanju imele super, moj je imel še danes dopust in smo bili z otroci v Snoviku, pa sem šla na RR pogledat kdaj je srečanje danes, pa vidim, da ste ga imele že dopoldne. Škoda, ker me ni bilo. Upam, da kmalu ponovite. Kaj pa Gorenjske nosečke, koliko vas je, kaj če bi se me tudi kdaj dobile, da bi lahko potem kasneje tudi kdaj vozičkale skupaj. tinkatonka kar se pa tiče stekel, jaz imam dioptrijo -8, kar pomeni res ful stanjšane, sej večinoma nosim leče, ampak očala imam pa seveda tudi. Pol kufer imam organskih stekel z antirefleksi in kaj vem kaj še. Ne samo to, da so nenormalno dražje, ampak mi antireflex kar naprej poka, zato sem se za zadnja očala (pred 1,5 letom) odločila, da bom imela steklena stekla, maksimalno stanjšana, so trikrat cenejša, veliko bolje se vidi z njimi in niso težka kot so me optiki prepričevali. Res sem zadovoljna. Moram sicer malo bolj pazit, da se ne bi razbile, ampak so tudi že letele na tla in še kam, pa so cele. Mogoče so malo bolj nevarne za kakšen šport, recimo z žogo, ampak takrat imam pa leče. Jaz sem res maksimalno zadovoljna in nikdar ne bom imela več organskih stekel. od kod pa si? jaz sem ravno med Lj in Kr in če nisi predaleč...