|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 9:05:59   
pikapolonica20
dobro jutro user posted image  in mamica

danes imam rok dogaja pa se čisto nič .... upam da bo v tem vikendu kaj saj je vreme odlično za rodit .

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 751
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 9:47:31   
pa&ga
Živjo!

Samo na hitro, da vam sporočim, da se je 20.07.2010 ob 12:44 v medenični vstavi po naravni poti rodila Patricija - 49cm, 3600g. Kaj več vam napišem, ko se mi lepotni šivi malo zacelijo. Se beremo na foromu Čvekamo o naših otrocih.

Lepo se imejte.

(odgovor članu pikapolonica20)
Neposredna povezava do sporočila: 752
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 9:58:46   
nicolina
Dobro jutro,

midva s sinkotom sva danes potegnila do 9.30, kolk je pasalo, se je prav lepo ohladilo, pa še dežek je padal zjutraj, kaj češ lepšega za spanje. Se moram spočit, če se začne kaj dogajat....user posted image user posted image . Ja, jutri je rok, pa bomo vidli, če bo kaj vplivala polna luna....user posted image user posted image

Kolk nas je pa še ostalo? Se je Martinčka kaj javila, že ziba?

Pa&ga čestitke za punčko user posted image user posted image user posted image

Nič, grem spit kavico, pa se tipkamo......

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 753
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 10:29:39   
kenya
Živjo,

Pa&ga čestitke za Patricijo. user posted image user posted image user posted image Jaz imam nečakinjo s tem imenom, mi je zelo lepo ime.

Na moj pdp se nič ne dogaja. Samo zelo me vse dol tišči. Itak pa danes in jutri še nebi šla, ker še eno sobo barvamo, pa spet moram še nekaj risat po stenah otroških sob, tako da jaz ciljam na pondeljek. Upam, da bom še malo več odprta in me pošljejo rodit.

Upam, da Martinčka že stiska svojo user posted image

Drugače nas je pa res še zelo malo ostalo, ampak sej pride še naš čas user posted image . Mene zaenkrat še vsi pustijo na miru, ker sem jim rekla da bom itak rodila okrog 1. avgusta. user posted image





_____________________________

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 754
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 12:07:20   
anajrim
Pa&ga - čestitke tudi od mene!!!

Ostale ki še čakate...naj vam čim prej mine in da bi čim prej stiskale svoje malčke...

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 755
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 12:50:03   
tinca10
sporočilo đanike:
ostala v p na opazovanju ker dojencek slabo brca. upam da kmalu javim da sva ok. lp đanika
 

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 756
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 12:51:13   
petrca2507
Najprej čestitke vsem novim mamicam. Potem pa še pozdravček vsem skupaj. Midve sva končno doma user posted image


Vam napišem, kako je vse skupaj potekalo, potem grem pa malo počivat:
Začelo se je z manjšo krvavitvijo v soboto dopoldan. Ker nisem vedela, kaj to pomeni, sem se šla pokazat v P, kjer so mi rekli da gre za čep in da se MV mehča. Kolegova mami mi je priporočala, da grem v miru domov in čakam na redne popadke. Prvi popadki so bili v noči iz sobote na nedeljo, ampak ni bilo tako hudo, da bi mogla letet. V nedeljo se je blaga krvavitev tekom dneva nadaljevala. Ponoči pa so bili popadki že močnejši, ampak sem do jutra počakala (moj dragi je tako lepo spal, da ga nisem hotela budit user posted image  ). Zjutraj sva si še vzela čas za zajtrk, jst sm poklicala svojo G, da me ne bo na pregled, ampak greva v P.
V P sva prispela ob 7:45 in celo večnost čakala na sprejem. Po sprejemu so me poslali na CTG, kjer je bilo spet treba čakat. Ob 10:30 končno pridem na vrsto za CTG, kjer so se risali manjši popadki. Sledilo je čakanje na ginekološki pregled v triaži. Tukaj je šlo malo hitreje. G me je pregledala in rekla "ja čestitam, vi ste odprti 4cm, kar preoblecite se, gremo rodit". V vmesnem času sta bila kolega in njegova mami že obveščena o vsem in me je dr. Cerarjeva pričakala v pritličju ter me skupaj s sestro pospremila v 1. nadstropje. Mal sva poklepetali, potem je pri meni sledilo klistiranje, ona pa je v tem času rihtala porodno in poiskala babico.
V porodno (dobila sva klimatizirano Mercatorjevo) sva prispela ob 12.20, kjer so me priklopili na CTG in beležili popadke. Ker od jutra nisem nič jedla, sem dobila flašo vitaminčkov v žilo (babica se je zafrkavala, da je cedevita). Ker se popadki niso stopnjevali, so mi okoli 13h dali umetne, malo čez 14h pa je prišla še anasteziologinja, ki mi je naštimala Ultivo (me je spraševala, če ne bi raje vzela EA) ter mi razložila kako deluje, kako se dozira, ... In potem se je začelo. Popadki so se stopnjevali, vsak naslednji je bil daljši, jaz pa sem bila s pomočjo Ultive v sedmih nebesih. user posted image  
Na uro nisem imela več časa gledat, tako da ne vem točno, kdaj je Ultive zmanjkalo in smo čakali anasteziologinjo (ki je v sosednji sobi vodila CR dvojčkov) na nov odmerek. To čakanje je bilo eno najdaljših v mojem življenju. Popadke sem komaj predihavala, bila sem vsa mokra, od bolečin sem napol tulila.
Ko je bila glavica že čisto pri "izhodu", so me odklopili od vseh cevk. Pri iztisu sem se kar dobr matrala, saj mala ni in ni šla ven. Jaz sem jih vmes spraševala, če ima tako veliko glavo, da ne gre, al kaj je narobe. Menda sem se skoraj 2 uri matrala z iztisom glavice. Mala je najprej rinila ven z obrazom, potem so jo obračal, ob 19:30 pa je končno pokukala z glavico na svet. So me vprašal, če jo bom pobožala, mene pa je že tako bolel vse, da sem jim rekla, nej jo samo hitr ven potegnejo. Sledil je še iztis teleščka in tako je bila ob 19:40 uradno rojena.
Ko sem jo dobila na trebušček, so se mi seveda ulile solze, potem pa me je od izčrpanosti in napora začelo tresti. Malo so izmerli, stehtali, potem pa jo pustili pod lučko, saj se je pri meni malce zakompliciralo. Ko je bila porojena posteljica, so jo pregledovali in ugotovili, da nekaj ni OK. Spomnim se, da je kar naenkrat v porodno priletelo 6 oseb (4 sestre, zdravnica in anasteziologinja), na posteljo so namontiral nogice, postelja se mi je od riti dalje podrla, mojega dragega pa so prosili, da zapusti sobo. Po skoraj uri in pol sem se zbudila, dragi je sedel na kavču z malo v naročju, mene pa so priklapljali na cevke. Dobila sem 3 enote krvi in še 2 drugi flaši infuzije. Povedali so mi, da posteljica ni bila v celoti porojena, hkrati pa sem začela krvaveti. Izgubila sem 1,8 litra krvi. Ko so mi priklopili prvo enoto transfuzije sem jim rekla, da sem si že tekom preteklih let delala zalogo (sem redna krvodajalka) in da ni bilo zaman. Vsi so se mi smejali, saj so bili veseli, da sem se kljub vsemu še pripravljena hecati.
V porodni smo počakali, da so se flaše transfuzije izpraznile, potem pa so me pripravili na prevoz na oddelek, kamor sem prispela okoli polnoči.

Takole, to je moja dolga porodna zgodba, ki žal ni najlepša in upam, da nisem katere ustrašila. Pri meni je prišlo do daljšega poroda, ker sem imela ozko maternico. Mala pa je bila že prenizko, da bi delali CR.
Rehabilitacija je potekala dobro, bila sem na C oddelku, kjer so bili vsi presenetljivo prijazni do mene (mogoče zaradi kolegove mami user posted image  ), tako da sem se imela kar lepo. Mala je bila skoz pridna. Imeli sva težave z dojenjem, saj jaz dolgo časa nisem imela niti kapljice mleka, tako da je bila hranjena na flaško. Šele v četrtek (dan pred odpustom) se je pokazalo nekaj kapljic in sem hodila na črpanje na 3 ure. Sestre in zdravnica sta mi svetovali da nadaljujem s črpanjem na 3ure dokler ne bo več mleka in ga zaenkrat kar kombiniram z dodatkom. Nika se zbuja na približno 4 ure, pridno poje svoj obrok, malo gleda okoli in telovadi, potem pa zaspi.

Jaz sem trenutno pri mojih starših na Igu, kjer imam all inclusive ponudbo. user posted image   Pa še z mojim dragim imava več časa zase in malo, tko da bova uživala, če so se nama ponudili. user posted image


_____________________________

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 757
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 13:04:33   
tinca10
petrca: čestitke user posted image  mi smo bili tudi v Mercatorjevi porodni in imeli Ultivo - res zakon user posted image  tudi meni se je osebje na C oddelku zelo dopadlo, predvsem 2 fanta, ki obvladata vse skupaj. uživajte v cartanju in se tipkamo med mamicami

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 758
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 14:46:32   
petrca2507
tinca10...men se je zdel, da medicinski brat Sanel najbolj obvlada stvar. Tak občutek, kot ga je imel on za otročke, ne vidiš vsak dan. Se lahko marsikatera sestra skrije pred tem.

_____________________________

www.petrca.net

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 759
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 17:53:05   
nagaja28
petrca, to pa je bil dolg porod. upam, da te ni preveč izmučil. jaz sem bila tudi na C oddelku in to že drugič. kar nisem mogla verjet, da sem bila celo v isti sobi, na istem mestu user posted image . osebje je res super. petrca, niso bili prijazni samo zato, ker imaš poznanstva, ponavadi ta oddelek pohvalijo. glavna sestra se je mene spomnila iz pred dveh let nazaj. ne moreš verjet. fanta sta pa res super, pa še z mamicami se hecata user posted image . beno, naju je z anajrim hecal, da so za kosilo čevapčiči in kajmak user posted image .

se je martinčka že komu oglasila? zdaj vas pa res ni več veliko ostalo. jaz kar ne morem verjet, da smo stari že 10 dni. kako hitro gre.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 760
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 19:02:18   
Naomi1
Živijo, živijo!

Lep pozdrav od mene in mojega sinka Tima. Rodil se je 14.7.2010.
Tudi sama sem bila na oddelku C......očitno smo vse forumovke pristale ravno tam......blo je super.....samo čisto prevročččeee.
Porod je trajal 4 ure......in sicer v vijola sobi....user posted image ......tisto noč so imele babice in vsi ostali noro dela....komaj smo se zvrstile pred sprejemno sobo.en user posted image  za vse zaposlene v p.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 761
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 19:30:14   
tinca10
Ja jst ne morem prehvaliti Benjamina in Sanela... to je bil takšen hadling z malimi user posted image , da sem samo gledala in občudovala, da tudi moški lahko hudo dobro obvladajo to delo, obema pa je tudi jezik tekel kot namazan, tko da smo se pri nas v sobi zelo zabavali

< Sporočilo je popravil tinca10 -- 24.7.2010 19:32:20 >

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 762
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 20:01:38   
arruba
Pa&Ga, Šipek in Soncekray, čestitke in rožice za vas

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martinčka, kako si? Vse nestrpno čakamo, da nam javiš, da že crkljaš malo user posted image
Đanika, srečno, držim pesti!

Moj PDP se počasi izteka pa nič kaj ne kaže, da bo žur.. sva bila danes še malo na morju na obiskih in so me vsi čudno gledali, kaj še naokrog letam, če pa imam za rodit..pa sem razložila, da je itak vseno, če v PO startava iz LJ ali pa z morja, pa da imam torbo s sabo za vsak slučaj. Že trgovke v našem Mercatorju me sprašujejo, kdaj bo, ker že dolgo s trebuščkom naokrog hodim. user posted image  pa nič, bomo njegovo veličanstvo še malo čakali user posted image

Kenya, Pikapolonica20, zgleda, da ne bo nobena na rok a ne?? Pa tak fajn bi blo zdaj ko se je ravno mal shladilo..me zanima, katera od julijk bo ostala zadnja, pa se mi vse bolj zdi, da bom to jaz. Sem že na začetku vedela, da bi se morala javit k avgustkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 763
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 20:17:38   
anajrim
Ja punce C oddelek je fantastičen...fantje so zakon in obvladajo sceno,,,,res se lahko marsi katera sestra skrije pred njimi...super so...benotu bi pa z nagajo mogle nest čevapčiče s kajmakom v zahvalo user posted image user posted image user posted image

Naomi - to pomeni da smo rodile na isti dan...v kateri sobi si bila..midve z nagajo sva bili v 9...morda smo se pa kaj videle...hudo...vse naenkrat...

Stari smo pa ja že 10 dni...Tadej je res ful priden...super se imamo...

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 764
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 20:43:53   
nagaja28
Naomi, najpej čestitke user posted image . sigurno smo se videli potem, če ne drugje, ko smo peljali malčke na uz kolkov. tud jaz sem bila v vijolični porodni. mislim, da št. 5
anajrim, ja mogle bi enkrat nest čevape user posted image , al pa poslat kakšn halo jovo user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 765
   RE: Julijke 2010 - 2.del
24.7.2010 22:21:30   
naja7
najprej čestitke novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsak dan vas je večuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj je z Martinčko je komu kaj sporočila, sedaj pa že uživa s svojo pupo verjetno user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi še vedno čakamo, čakamo in sem že prav živčna zraven vem da je še 6 dni do mojega PDP ampak js bi šla zdaj... Najbol živcera me to, da ne vem kako bom prepoznala znake... vsakič ko grem na wc vmes zadržim, da vidim al lulam al mi odteka voda, skozi gledam na wc papir če je kakšna sluz karkoli in nonstop nadziram otrdevanja trebuha... prav preganjavica me baše... Groza.... Danes sva z mojim šla v Velenje, da bi me mav pretresel, ker so na naših koncih obupne ceste, ampak nič.... Pijem malinov čaj, malenkost več kot piše, bi mogoče še kaka masaže nožnice pomagala al kaj????

Očitno bom šla tud js avgusta....
Moji in njegovi starši so šli na morje, njegova dva se sicer vračata že čez 4 dni moji pa čez 14 in bi resnično rada šla sedaj ko ni nobenga od njih doma, da bi vsaj v bolnici imela mir pred njimi... Bi mi prav pasal, da bi bil pri nas tak režim kot je v LJ ker najini sorodniki pač niso za v bolnico....

Nič grem si sedaj spečt moje francoske rogljičke, kakšnega pojest in v horizontalo...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 766
   RE: Julijke 2010 - 2.del
25.7.2010 7:42:50   
julij10
Dobro jutro vsem. Js se vedno nobenih krčev, sem pa že tut totalno neučakana. Imam občutek, kot da sem že 10 dni čez rok in to samo zaradi tega, ker mi je že pred 10 dnevi šel čep, vmes sem bla v bolnici in so mi mislili že v ponedeljek sprožit. Pri prvi user posted image mi je voda še tisti dan, ko je šel čep odtekla in so se popadki takoj začeli, zdaj pa nič!

Za znoret. Ne pomaga pa ničuser posted image - malinov čaj, hoja po stopnicah, hitra hoja, ananas, grozdje, luna bi že tut lahk imela vpliv...

Kak ste?



(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 767
   RE: Julijke 2010 - 2.del
25.7.2010 7:51:00   
nicolina
Dobro jutro,

naja7 in julij10, vaju čist razumem, ker jaz sem že tud neučkana...user posted image user posted image user posted image , pa še idelano vreme je, a ne? Mojj dan D je danes, pa nič. Ponoči me je nekaj špikalo, pa user posted image je tako dol pritiskal, sem mislila, da bo glava ven pogledala...user posted image .

Nimamo kaj, ko se bodo naši user posted image spomnili it ven, pač bo al bodo pa sprožili. Je pa res bolje, če se odvija vse naravno.
Jutri imam CTG, g me bo še pregledla, pa bomo vidli.

Petrca, kar težek porod, ampak glavno da se je vse lepo končalo. user posted image

Naomi, čestitke za sinka Tima user posted image user posted image user posted image

Me prav zanima, kako je z Martinčko?

Lepo nedeljo vam želim...

(odgovor članu julij10)
Neposredna povezava do sporočila: 768
   RE: Julijke 2010 - 2.del
25.7.2010 10:27:13   
petrca2507
nagaja...pri meni je bila v noči iz srede na četrtek ena sestra zelo neprijazna. Več kot 3 ure sva se z Nikico matrali z dojenjem, pa ni in ni šlo. Mala je jokala, obe sva bili čisto premočeni, ona pa še kr vztraja na tem, da se morava dojiti. In potem sem jo imela dovolj in rekla, da nekaj le ni OK. Sem jo prosila, če grem lahko na črpanje, kjer se je izkazalo, da še nimam mleka. In mi je le dala flašo. Naslednji dan sem zgodbo povedala kolegovi mamici in je bilo naslednjo noč vse drugače. Zvečer je ista sestra prišla do mene in mi rekla, da naj grem pred spanjem pod topel tuš, potem pa na črpanje in jo na koncu pokličem, da je razliko dodala z dodatkom. Pred obrokom sem jo mogla še enkrat poklicat, da je Niko stehtala in potem po obroku še enkrat.
Z razliko od te sestre, z ostalim osebjem nisem imela nobenih težav. Bila pa sem v sobi C10.

_____________________________

www.petrca.net

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 769
   RE: Julijke 2010 - 2.del
25.7.2010 14:52:04   
soncekray
Zivijo.

Naja, ko ti bo voda odtekla bos vedela. Niti malo ni podobno lulanju, vode je fuuuuul in ne mores kontrolirat tega.
Meni je odtekla ob 7.00 in mi je vse do 13.00 se kr oreng tekla. Tak da don't worry glede tega.
Vas pa cist razumem vse ki se cakate. Jaz zadnje dni nisem vec mogla prenasat samo sebe. Imela nisem se nobenih znakov do trenutka ko mi je voda odtekla.

Naj cimprej mine julij da bodo vi julijski zunaj.

Imamo kaksne novicke od Martincke?

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 770
   RE: Julijke 2010 - 2.del
25.7.2010 15:26:36   
pikapolonica20
lep pozdrav


včeraj sem imela rok znakov ni nobenih samo dva dni mi je že slabo ....pa nevem ali naj pokličem v porodnišnico ali ne ......prav grozno se počutim ...

kako se pa kaj druge držite

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 771
   RE: Julijke 2010 - 2.del
25.7.2010 22:57:47   
kenya
Čer,

Sem prišla pogledat, če je že kak nov julijček/julijka. Pa izgleda je zatišje. Mogoče bo pa noč pestra, ker je polna luna.
No, pri nas nič novega. Že tretjič user posted image zamuja. Danes smo ves dan belili, pospravljali in pomivali, pa razen tega da me boli križ, s katerim imam od nekdaj težave, se nič ne dogaja.
Jutri imam pregled in upam, da me pošljejo v p., ker sem si sama določila da bo jutri moj dan D user posted image user posted image . Itak če sem odprta 4 prste mi lahko sprožijo, razen če seveda ne bo prevelike gužve.

Pikapolonica, meni se te težave s slabostjo tudi pojavljajo, vsaj 2x na teden. Sem že povedala g., pa ni bilo nobenega pametnega odgovora...da je kriva vročina....japajade, zdej je pa za vse kriva vročina. Meni ne dela posebnih preglavic.

Petrca, ti si se pa kar namatrala. Pa še tole glede dojenja. Mene so pri prvi čist napsihiral s tem dojenjem. Dojit, dojit, dojit....bog ne daj dodatka, pa čeprav dete joka pol ure skupaj, ker so dojke prazne. Če si prosil za dodatek je bil cel halo, sem morala isto tehtah pred in po podoju, pa je bilo sestram to odveč. Posledično sem že v p. fasala mastitis na obe dojki in bila zato tam en teden, ampak v bistvu prave pomoči glede dojenja na začetku pa tam nisem dobila. Pri drugi sem bila pa že bolj samozavestna in je bilo lažje. Važno je, da je otrok zadovoljen in trebušček poln. Upam, da se lepo cartate sedaj doma in uživate skupaj.

Lahko noč, pa srečno če gre katera v rim user posted image



_____________________________

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu pikapolonica20)
Neposredna povezava do sporočila: 772
   RE: Julijke 2010 - 2.del
26.7.2010 11:04:34   
petrca2507
kenya...jst se glede dojenja zdej sploh ne sekiram. Če ne gre, ne gre. V P so bili vsi, razen ene sestre ful prijazni. Pa tudi ta sestra je kasneje postala prijazna. K so vidl, da se ne morva dojit, so mi pokazal, kako naj bi šlo. Probal smo z nastavki in brez, a brez uspeha. Ko pa je enkrat imela na kartonu napisan dodatek, pa noben ni ugovarjal. Jst sm si parkrat dnevno črpala, ostalo je dobila dodatek. Doma je pa sedaj isto.
Včer mi je kolega dal recept za tabletke, ki spodbujajo nastanek mleka v dojkah. Če se bo obneslo in bo kasneje le nastajalo mleko in se bova dojili, OK, če ne, bom pa nadaljevala tako kot do sedaj. Po eni strani vsaj vidim, koliko poje in približno vem, kdaj se bo zbudila. user posted image

_____________________________

www.petrca.net

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 773
   RE: Julijke 2010 - 2.del
26.7.2010 11:40:52   
arruba
Dober dan vsem, ki ste še tukaj - še nisem sama ostala user posted image

Naomi1 čestitke in rožice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi za tebe, sem te v prejšnjem postu nekako spregledala, kaj čmo, če pa je že toliko mamicuser posted image

Petrca, joj boga, kako si se pa ti namatrala..

Pri nas nič kaj ne kaže, da se malemu kam mudi - danes zjutraj je ctg pokazal 1 popadek, jaz seveda nisem nič čutila, drugače pa je vse še v redu, plodovnice dovolj in tudi stalno brca, tako da me kaj preveč ne skrbi, kaj se niotri dogaja. Sem 2 dni čez PDP in sem že mal tečna, za večje "veselje" pa so nam za 1 teden izklopili lift, ker ga obnavljajo.. midva pa v 6. štuku, juhej!!  Mi je rekla ena soseda, naj pozitivno razmišljam, bom vsaj razgibana za porod user posted image  saj če bentim itak nič ne pomaga, pa itak je verjetno lažje pešakat, dokler sem še paketek, kot potem z malim v naročju gor in dol.

Od Martinčke in Đanike pa ni še nič kaj novic.. upam, da je z obema in seveda tudi z njunima user posted image  vse v redu

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 774
   RE: Julijke 2010 - 2.del
26.7.2010 12:21:43   
tinca10
Martinčka skoraj sigurno že pestva user posted image , če bi bila doma še vedno v enem kosu, bi se že kaj oglasila.
Đanika pa mi ni še nič pisala, razen tisto, da so jo zadržali v p.

arruba: stopnice so baje super za začetek popadkov

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Resnična zgodba: Prazen trebuh in zlomljen...
Od nekdaj sem sanjala, da bom mama štirim otrokom. In tudi sem. Samo na drugačen način, kot sem si kadarkoli predstavlja...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?