Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

V bistvu mi ga sploh pokazati niso hotele
Samo koliko sem gledala sama po trgovini, se mi je zdelo, da ga sploh nimajo, pol pa ni čudno, da mi ga niso hotele pokazati
Jah v BC znajo bit kar malo čudni, sem prav razmišljala al naj sploh grem tja, ker se mi une prodajalke zdijo prave koklje, kako mi bojo znale kaj pametnega o tem povedat. No pa sem bolj po naključju šla v ta velikega tam v BTCju, ko nikoli ne grem... je bil en ful fajn fant, ki se očitno spozna na stvar in je Kiddija zelo pohvalil (več povedal kot npr. piše v testu na netu). Mislim da če bi mi hotu neki kar tako prodat, bi si izbral kaj dražjega. No, pa itak ga ne bom šla kupit tja, ker jih sploh še nimajo
. Sva sprobale infinity-ja, sej načeloma je podoben.
Je pa zelo utrujajoče, najprej smo mislili, da so zobki ( vidi se nekaj zgoraj, samo mislim, da ne more to trajati 2m in pa še da se neha jokati ko jo dvigneš ?? ). Pomoč prosim
pomagat pa ne znam, ker ce bi bi ze kaj ukrepala tudi pri nas. Upam pa, da je sam ena prehodna faza pri vas.
(tudi knjiga Otroško spanje brez joka v sanje pri nas ni zalegla)
Samo pazi, da ji vzameš flašo ko zaspi, da se ji un cucelj ne valja po ustih skoz....