Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

)
     ) 

grrr jezi me k ni vse lepo in prav
    grrr jezi me k ni vse lepo in prav  
  častim, čeprav je že čas za kosilo
  častim, čeprav je že čas za kosilo .
 .  , mogoče pa bo popoldne za it malo ven.
 , mogoče pa bo popoldne za it malo ven.   mi smo meli prvo pri 4 tednih to je blo julija zdej mamo pa šle avgusta ko bo staraveč kot 3 mesece....
  mi smo meli prvo pri 4 tednih to je blo julija zdej mamo pa šle avgusta ko bo staraveč kot 3 mesece.... 
			 pa še neki asfalt tle rihtajo (spet
  pa še neki asfalt tle rihtajo (spet 

podnevi je bil pa sposobn tud po tri ure zizat pa še ni imel dost...
  podnevi je bil pa sposobn tud po tri ure zizat pa še ni imel dost...  zdej smo pa na žalost zaklučli z dojenjem, ker sem imela nastavke in mu že tako ni pasal, pa še dovolj nisem mela, tak da je dobival zraven po flaši in posledično ga ziza ne zanima več... tak da zdaj si črpam in zraven dodajam, pa tud gre
  zdej smo pa na žalost zaklučli z dojenjem, ker sem imela nastavke in mu že tako ni pasal, pa še dovolj nisem mela, tak da je dobival zraven po flaši in posledično ga ziza ne zanima več... tak da zdaj si črpam in zraven dodajam, pa tud gre  

. Pa je že od 10ih pokonci
  . Pa je že od 10ih pokonci  spijo po 2 ali celo 4 ure
   spijo po 2 ali celo 4 ure