Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

). Men je kazala v razvojni takole: se vsedeš na tla, daš noge v v in posadiš otroka na nogo. ponudiš mu roke in če se sam vstane (tvoje roke so samo za njegovo oporo, nikakor ga pa ne smeš privzdignit), je pripravljen. Ali če se sam ob opori dvigne, je že zrel za to. Mislim, da mu ne smeš niti preprečevati niti mu pomagati- kolikor zmore popolnoma sam, je prav. No, to je bilo preneseno iz razvojne (nisem jaz nič pametna
;D
res super novica ti res privoščim, pa poročaj, da ti bomo "malo fauš"veselega pričakovanja. Jaz bi tudi po eni strani še kar enega imela, pa moj še ni zato, tako da bo že še čas.
in tako bom dobila le pol dopusta. Sem nameravala it takoj delat in dopust koristit ko bo imel Lukas uvajanje v vrtec sedaj pa ne vem čist kaj naredit bo treba it se z šefico zment.
, baje pa da bodo tudi pri nas naslednje leto povečali prostore.