Teyla
|
Pozdrav vsem nosečkam. Včeraj sva bila z dragijem v hribih, je bilo zelo lepo. Vem da mi je G prepovedala športanje, ampak samo doma ležat pa tud ne morem, ane. Tudi jaz sem danes sanjala, da sem imela fantka, in to kar dva, hehe. Sanje so bile kar žive, tak da me dober občutek še vedno spremlja. KLARA 1 jaz sem šla samo na nuhalno, ostalih testov nisem delala. Verjetno je večina tudi tako naredila. lil_ a težave s ščitnico lahko ful vplivajo na otroka? Moja prijateljica ima težave s ščitnico, pa se trudi zanosit že pol leta. Je lahko tudi to vzrok? Upam, da bo vse v redu s pikico. Če bi bilo kaj anrobe, bi verjetno že na pregledu pri ginekologinji, ko daš kri, odkrili. Držim pesti, da je vse ok. Javi, ko izveš kaj novega. Pošiljam ti veliko pozitivnih misli. HoneybeeMaja joj, ne o cotkah. Zadnjič sem v emrcaotrju videla en tak luštkan kompletek iz pajacka, majčke, bodija in hlačk (iz organskega bombaža), prav za zimskega otročka in sem začela kar cvilit. Bom verjetno tudi kupila zadevco, ampak kasneje. Sem pa razmišljala kako bi povedala moji mami in očetu,d a bosta dedi pa babi. Pa sem v petek dobila idejo, da bi jima kupila majice z napisom "Februarja bom dedi/babi", vsakemu zavila in dala. Pol pa naj sama ugotovita, kaj je to.
|