|
RE: Dolenjke, 3,. del 2.8.2010 7:39:22
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Reja te čist razumem....o bolečini in o tem, ko še otroka ne moreš prjet - mene je zadnjič jajčnik tko uščenil, da sem bila čist bljak in kot zanalašč je dragi takrat otroško sobo razmontiral. Še dobr, da je bolečina po 1 popoldnevu minila. En vagon pikepok, dimnikarjev, pujskov,.....da bi mastitis čimprej minil in da se ne vrne - mali daj daj cuzi cuzi, da mamico ne bo bolelo. Aja novičke.....vikend doma, brez tasta in tašče je bil super (ni jih bilo doma, sta bila na drugem domu - na vikendu), mislim brez kreganja, ker se tašča zadnje čase samo name spravlja, mi je v petek 10 let življenja požrla, ko mi je rekla, da me NE SME BRIGAT, kam bo ona mojega otroka peljala (Manco) ko sva z Nino imeli zadnje cepljenje. In smo bili lepo ta vikend doma, v soboto smo večino dneva stanovanje pospravljali, pa na en sprehodek šli, včer pa kosilo na Otočcu v restavraciji Tango - ob nedeljah imajo samopostrežno kosilce za 10 EUR in biloje dobro in nasitno pol smo šli pa labode futrat, pa domov in mi je uspelo goro cunj zlikat. Nič zdej pa zajtrk in Nino peljem na počitnice v Mengeš, pol pa šiht..... Štrumfka te razumem glede službe, Alex naj ti teden brzinsko mine, pa ne preveč komplicirat okoli pakiranja Živka kje si??? A ima ta teden dopoldne katera cajt, da v mestu pokofetkamo??? Da razbijemo to službeno rutino no saj Reja ima pa tudi službo, sam drugačno - z otročki Uživajte - otroci kličejo
|