loremi
|
Fidolina jaz ti zelo zelo privoščim, da prideta na vajino staro pot in se polna upanja podata v boj, ko bosta vedela, da tako čutita! Ma vedno pridejo vzponi in padci, ampak upajmo, da se po tem padcu odrineta in spet strmo dvigneta. Pikoviiiiit joj sem se spraševala, kje si! Kako si, dopustek je že bil? IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi revček, kaj pa tebi spet nagaja. Meni se je pa danes zdelo, da je super jutro za spanje kaj pa vem, zadnje čase skoz hodim zmatrana spat, pa slabo spim in premalo , poleg tega me še sanje preganjajo, za marsiktere bi blo boljš, da jih nebi blo sej dans je dan bolj za spanje in sem tud bla zaspana, sam ni šlo nazaj zaspat IZVIRNO SPOROČILO: mismis uf, kolk se meni danes nič ne da jp, se ti pridružim gigi joj kok pridna, vse informacije o rcnijah, takih in onakih, daješ na voljo! ja, evo, košarka pa ni na listi športov, ki jim občasno sledim, bom pa prebrala kak Lojzkin komentar no pejmo še mal delat, al ne delat, al kako