lučka 25
|
Najprej poročilo od Reša.....je naredil UZ, rekel da je vse super (jajčniki, endometrij, vse štima), tako da naslednji teden počakamo M in gasa. Dal mi je pa Menopur, v kombinaciji z Broelle (nimam pojma kaj je to), pa če bo treba po 8 dnevu, bomo dodali še Cetrolide (a sem prav napisala???) Ja, zdaj pa gremo na zmago, da Neža dobi drušno A ja, me je pa vprašal če sem kaj shujšala od zadnjega postopka, pa sem rekla, da imam 10 kg manj kot takrat (da sem jih mela še 7 manj mu nisem povedala, haha), pa je rekel ja super, pa saj vi ste fenomen ))) hermy, čestitam za princesko Brino. A za Tanjo pa še dihamo??? ajsi, a ste že z dopusta? sonček, a ste šli na morje, a ste prestavili? Reby in mojsonček vidim da sta uživali na Bledu. Foš. bibonček mlajši vidim da je s hrabro mamico prestal prvo cepljenje. bitka, zdaj pa....rodiiiiit Maš frej pot. fargi, jaaaa zdaj je pa že skrajni čas, da preklopiš še k nam. kimsy, ne vem kako je z napenjanjemk, ker pri nas madam nič po damsko prdi...... še vedno. Tako da je nima čas napenjat.
|