nadka30
|
večer punce Moram rečt da je bilo z mano v P veliko punc, ki so prvič rojevale ali pa drugič, ki so rodile en dva tri; prišle, se uredile rodile, konec, pa otroci niso bili pretiroma lahki, tako da punce kar pogum.No zraven mene je bila ena, ki je prišla rekla da jo nekaj ščiplje, šla v porodni in rodila v 45 minutah, nič ni bila šivana in je rekla da je bilo en dva tri konec, pa še prvič je rodila, tak porod bi pa jaz tudi imela. No jaz sem se pa sedajle spočila, prav manjko mi je ta spanec, ker v P sem imela ctg točno takrat ko sem končno malao zaspala pa je prišla sestra in rekla gremo, tako da ja jaz sem se prišla na spat domov ob polni luni pa upam spet na kakšen obisk P ampak potem ne bi šla več domov v stanju kinder jajčke . Sploh se mi ni zdelo da sem tako utrujena in ko sem se ulegla na posteljo me je v trenutku zmanjkalo in sem tako močno spala da niti azse nisem vedela. Moram pa pohvalit sestre na odelku full so prijazne, se stabo hecajo v glavnem prav prijetne so bile, je pa hec da so se me nekatere spomnile izpred šestih let sedaj pa ne vem ali sem bila takrat tako tečna ali pa so imele z mano tako malo dela . So pa v celjski P punce full rojevale v bistvu imajo kar gužvo in full lepo se mi je to zdelo, ko so prihajale spraševat mamice če jim odpeljejo otroka da se bodo one lahko naspale in spočile od poroda. Tako da ja tukaj dobijo pluS, hrana ni slaba, zame jo je bilo še preveč, čaj imaš vedno na razpolago (ali sladkega, ali grenkega lahko delaš pa tudi špricarje), brisač in spalnih srajc dovolj, ko sem se malo pogovarjala z mamicami so mi rekle da imajo dovolj vložkov, hlač in da si jih lahko kar same vzamejo jih imajo na vozičku in na hodniku, tako da za to ni panike. No to je moje kratko poročilo glede celjske P
|