Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:15:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Bogi ,no... v tem primeru sem samo jaz uboga No,ja,blebečem na pamet ...glej 16 let sta skupaj,poznaš sebe,njega,način kako funkcionirata skupaj,verjamem,da se boš odločila prav,kakorkoli... En močen za tebe.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:16:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, ker ne vem in me niti ne zanima kaj je blo, ne morem ravno komentirat Skrtaka naredite tak, da bo ok. Pa ne se prenaglit z določenimi odločitvami, da ti ne bo žal. Ne,ne,to pa ne verjamem ja, kaj pa te? Saj jaz nisem neka radovednica, no
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:16:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja to je res. Eno je stvarnost eno pa . Samo si napisala da ste se pobotala. No sej ni važno. Ti že veš kaj je prav in kaj ne. Naredi tak da bo za vas ok. ma saj ni to bil prepir..nekaj druga bolj resnega je bilo.... in ja..valda sem mu podlegla,kot že stokrat.....bom vidla, kaj bom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:16:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, ker ne vem in me niti ne zanima kaj je blo, ne morem ravno komentirat Skrtaka naredite tak, da bo ok. Pa ne se prenaglit z določenimi odločitvami, da ti ne bo žal. Ne,ne,to pa ne verjamem ja, kaj pa te? Saj jaz nisem neka radovednica, no
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:17:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, ker ne vem in me niti ne zanima kaj je blo, ne morem ravno komentirat Skrtaka naredite tak, da bo ok. Pa ne se prenaglit z določenimi odločitvami, da ti ne bo žal. Ne,ne,to pa ne verjamem ja, kaj pa te? Saj jaz nisem neka radovednica, no no, pa se smejmo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:17:34
|
|
|
|
sami0804
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:18:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, ker ne vem in me niti ne zanima kaj je blo, ne morem ravno komentirat Skrtaka naredite tak, da bo ok. Pa ne se prenaglit z določenimi odločitvami, da ti ne bo žal. Ne,ne,to pa ne verjamem ja, kaj pa te? Saj jaz nisem neka radovednica, no Ly se že kota od smeha Nisem vedla, da sem tak za hece
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:18:32
|
|
|
|
arabela*
|
Ma saj valda...da te zanima .....mene bi tudi
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:19:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja to je res. Eno je stvarnost eno pa . Samo si napisala da ste se pobotala. No sej ni važno. Ti že veš kaj je prav in kaj ne. Naredi tak da bo za vas ok. ma saj ni to bil prepir..nekaj druga bolj resnega je bilo.... in ja..valda sem mu podlegla,kot že stokrat.....bom vidla, kaj bom Glej saj ni važno kaj je ali prepir ali kaj drugega. če se pobotaš se pobotaš, če ne pač ne. Skozi zid ne boš rinla. Vglavnem naredi tak kot misliš da je prav.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:20:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma saj valda...da te zanima .....mene bi tudi koga? kaj? mene? neeeeeeeee... ah, ja, me zanima fullllll, ampak če ni za forum pač ni. Če boš hotla povedat, pač boš, če pa ne...bom tudi preživela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:21:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, ker ne vem in me niti ne zanima kaj je blo, ne morem ravno komentirat Skrtaka naredite tak, da bo ok. Pa ne se prenaglit z določenimi odločitvami, da ti ne bo žal. Ne,ne,to pa ne verjamem ja, kaj pa te? Saj jaz nisem neka radovednica, no Ly se že kota od smeha Nisem vedla, da sem tak za hece Imaš svoje momente.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:21:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja to je res. Eno je stvarnost eno pa . Samo si napisala da ste se pobotala. No sej ni važno. Ti že veš kaj je prav in kaj ne. Naredi tak da bo za vas ok. ma saj ni to bil prepir..nekaj druga bolj resnega je bilo.... in ja..valda sem mu podlegla,kot že stokrat.....bom vidla, kaj bom Glej saj ni važno kaj je ali prepir ali kaj drugega. če se pobotaš se pobotaš, če ne pač ne. Skozi zid ne boš rinla. Vglavnem naredi tak kot misliš da je prav. zaenkart sva pobotana...ampak pred morjem sem sklenila da gre....ne vem...bom javla..ko se odločim
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:22:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Vidim,da sma danes usklajene v smehu,ly Jap.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:22:23
|
|
|
|
katy83
|
nič, babike mojih 15 minut je minilo Grem pod tuš, pa brat Razgaljeni Pariz Jutri pa na pijačo s cimro iz porodnišnice, zvečer pa prideta sestrična in njen, da se zmenimo, kaj bomo jedli na dopustu nočka babike
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:23:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja to je res. Eno je stvarnost eno pa . Samo si napisala da ste se pobotala. No sej ni važno. Ti že veš kaj je prav in kaj ne. Naredi tak da bo za vas ok. ma saj ni to bil prepir..nekaj druga bolj resnega je bilo.... in ja..valda sem mu podlegla,kot že stokrat.....bom vidla, kaj bom Glej saj ni važno kaj je ali prepir ali kaj drugega. če se pobotaš se pobotaš, če ne pač ne. Skozi zid ne boš rinla. Vglavnem naredi tak kot misliš da je prav. zaenkart sva pobotana...ampak pred morjem sem sklenila da gre....ne vem...bom javla..ko se odločim Pa ti si tudi ena slika brez okvirja.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:25:56
|
|
|
|
ly117
|
Nočko katy in sami.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:26:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma saj valda...da te zanima .....mene bi tudi koga? kaj? mene? neeeeeeeee... ah, ja, me zanima fullllll, ampak če ni za forum pač ni. Če boš hotla povedat, pač boš, če pa ne...bom tudi preživela ma saj ni neka skrivnost......en sms sem našla. in okol tega se vse vrti...zdaj pa on svoje trdi, jaz svoje ..tak da ne vem...drugače pa ja...pri nama full fajn vse funkcionira....ravno zato me je tak šokiralo
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:27:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma saj valda...da te zanima .....mene bi tudi Kar pripravi se na inkvizicijo na naslednji kavi
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:28:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ti si tudi ena slika brez okvirja. ma saj vem . ampak ..težko je sodit brez dokazov...))
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:33:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ti si tudi ena slika brez okvirja. ma saj vem . ampak ..težko je sodit brez dokazov...)) Pa še kako je res. Zaupanje je ena taka lepa reč, ki pa jo hitro lahko zgubiš in si jo zelo težko nazaj pridobiš.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:39:07
|
|
|
|
arabela*
|
Nič grem spat..ker še komaj gledam... nočka
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 26.8.2010 22:41:45
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Saraya.
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?