Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

jaz še spim...
pametnega.
.
. Sploh ne vem, kako vam rata za otroke v enem dnevu vse nakupit. Preden jaz Liamu sestavim sezonsko garderobo, moram 100X v trgovino in vedno je že vsaj pol sezone mimo
.
.
če ti kej pomaga je tud moj pršu včerej ob 7h zjutrej dam...sicer pri nama je drugače ker je on dj in kadar rola so pac ure jutranje, ko pride...me pa moti to da se potem ne vzame tok k sebi, da imava se kej od dneva..no tko že od učeri zjutrej leži!!!! no in tudi pri nama je samo slika zvoka pa se ni,zato ker sm jest včerej znorela...lahko bi bil že mal bl pameten saj bo kmalu oči...in tko mam jest pol cel vikend uničen...ampak bo že,upam da ga otrok potem strezne..je tudi družinski človek in komej čaka najino malo stručko,vendar me pa par stvari zmoti
sploh zdej k mam hormonov za izvoz