Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa še odločbo sem dobila za pomoč da mi pripada (enkratna pomoč ob rojstvu7 zavitek..)

Drugače pa imam občutek, da tebe glede na velikost otroka in predhodni CR zdaj spet čaka CR...
se pa pojavijo kar dosti nosečnicam, ker dete pritiska na žile v črevesju in jih s tem obremenjuje. sva se ravno zadnjič z G pogovarjali okoli tega...
o jaz pa prava pijanica... hahahahahahah... čaj brez težav, navaden, domač, metin, nesladkan, limona, stisnjena pomaranča, ohne alko pivo, kakav, voda, blalalalal.. tu pa res nimam težav.... ( sej so pa kje drugje).... a veste da sm dans mal kajmaka jedla??? njami..... sam sm bla pridna, ne preveč... sm pa dans naročla našemu detecu zimski kosmat kombinezonček bel z ušeski za domov iz bolnice... sm ga našla na bolhi za 8 eur... in ja, definitivno sm odločena za muro 3 od maxi cosi!! zdej mam dost pregovarjanja.... moj bi itak šou kar v štacuno in reku že pr prvem ja ok... uffffffffffffffffffffffffff
Mah bomo drugo leto spravili not še za letos. Moj dopust pa se tudi počasi izteka. Glede na vreme, ne vem če ne bom šla že kar v četrtek v službo, pa bom počakala na malo boljše vreme in takrat še kakšen dan pokoristila.