Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

hodil z mano lulat
... midva sva se kar aktivna, vsaj vsak drugi dan. Bi vec, a se bojiva, da res mali ze prekmalu pride na ta svet. Vceraj sem namrec trikrat zacutila ostro bolecino malo nad sramno kostjo. Kot bi me nekdo z nozem zabodel. Sem sla pocivat 5 minut in je minilo. Danes se je tudi pojavilo, a nekoliko sibkeje, se vedno bolece. Ocitno je dovolj Orbitreka, streljanja in ribanja tal na kolenih. Mojster, ki nama je rihtal stanovanje je namrec vse posprical po tleh z barvo in zdaj z grobim papirjem tisto drgnemo dol. Najina soba je koncana, zvecer se seliva vanjo. Nadaljujeva z otrosk. Zdaj delava sama vse. Sva prav zadovoljna, ko vidiva, kako napredujeva:).
boli. vsake 2 dni so me tipali, ma ko kaka razkrečena krava sem se počutla
, in tisto ko potipa kolko si odprta, ajssss! dobro, ko so začeli pravi popadki, me tipanje tam spodi sploh ni več bolelo
resno sprašujem
tko,da zdej pa sam še čakam...zadnjo posvetovalnico imam 29ga,upam da jo docakam
23ga je polna luna