darhaha84
|
Da se še jaz pofočkam. V petek sem bila na pregledu in sem videla pikico, stara je 7 tednov, srček ji bije, velika je pa 0,92 cm Ker je g. znanka sva se zmenile na ponovni pregled čez 14 dni, ko bo pikica malo večja in jo bom bolj videla in takrat mi bo naredila, še druge preiskave (voda, kri, pritisk...) Tako, da videla sem jo že Datuma točnega mi ni še določila (enkrat čisto na koncu aprila bo ) Znaki: prsi me bolijo že nekaj časa, vendar ni hudo (vse za ). Sicer me bolijo bolj ponoči in se zaradi tega večkrat zbudim. Zvečer pa zaspim v momentu, ko se vležem – prav neverjetna sem. Zvečer sem pa cca. ob 10ih že cisto zaspana, zjutraj sem pa že zgodaj zbujam (za v službo ne potrebujem nobene budilke – sem ob 6ih že pokonci). Zbujam se pa tudi lačna kot vlok (prej celo dopoldne nisem mogla nič jesti, zdaj bi pa najraje najprej nekaj pojedla in se potem šla obleči), komaj zdržim, da pridem do službe in pojem tisti jogurt. Je zanimivo, da sem ful pogosto lačna in pol naredim dva griza (npr. jabolka) in sem ful sita in ne spravim nič več vase. Ful smešno – isto se mi dogaja pri kosilu (naložim si poln krožnik pol pa vse pustim, ker enostavno ne morem več ). Drugih znakov pa nimam (raznih slabosti ). A vam se že kaj pozna? Jaz imam kar napihnjen trebušček (kot, da nekaj dni ne bi šla na WC). Prej sem imela raven trebuh in se mi mogoče zato tako vidi. Aja, pa ne vem kaj naj z aerobiko. Danes sem imela namen začeti spet hodit na aerobiko, pa mi je g. rekla da ni ravno priporočljivo skakat. V soboto sem bila pa na Šmarni gori in je bilo gor kar nekaj nosečnic (tam nekje 6m) in sem si mislila, saj te tudi malo skačejo čez tiste korenine ko gredo dol pa je očitno vse ok. Pa še moj je rekel, da verjetno ne more biti nič narobe (čeprav tipi na to gledajo drugače). Zdaj me je pa strah, če bo kaj narobe (ss), da je to zato ker sem šla na aerobiko. Malo sem brala še na med.over.net, pa je tudi ne odsvetujejo. Itak bi hodila do ene 3m, oz. dokler lahko in se bom počutila dobro. Ne vem kaj naj naredim. Drugače pa je nekaj najlepšega videti življenje v trebuščku Joj, sem cel roman spisala...
|