Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ne bo prikazala in boš ugledala
sem že čisto obupana
, žal smo po morju pristali v bolnišnici. Mali je z zamudo pokasiral reakcijo na angino in se mu je vnel kolk. Strogo počivanje malega-> mama je nosilnica. Danes sem mela malo izcedka.
. Res si ga zeloooo želiva oba, čeprav imava že eno malo lumpiko doma. Moja G je sicer rekla, naj počakam 3-6 mesecev, sem jo samo debelo pogledala...
Ginekologinja, ki mi je delala UZ v bolnici pa je rekla, da lahko po naslednji M kar začneva delat na dojenčku spet. Zdaj pa vedi, kaj je prav...
Bomo vidli, kaj bo na kontrolnem pregledu čez 2 tedna. Grem k enem drugem G in naj še on da svoje mnenje.
za čim lepši in hitrejši porod!
in gremo naprej. Če bova spet imela srečo, bo hitro
. Tako da sem se kar odločila ta mesec poskusit, pa bomo videli. Tako, prej sem vedno čakala, delala vse po pravilih, pa je šlo vseeno narobe, mogoče bo sedaj več sreče.
Držim pesti.
Rekla pa je, da bom mogoče v tem času začela spontano krvaveti in da moram v tem primeru takoj priti na urgenco, ker tudi takrat lahko pride do vnetja maternice. Torej, v obeh primerih tvegam? Ker pa seveda ne morem kar mirno sedeti in čakati sem malo o tem povprašala tudi dr. Pušenjaka. Bom videla, kaj bo mi odgovoril.