|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
10.9.2010 13:25:59   
MalaNeli
zakaj si vse želite te zobke? kasnej jih dobite bolš je user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
10.9.2010 15:08:30   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

zakaj si vse želite te zobke? kasnej jih dobite bolš je user posted image user posted image

ravno nasprotno,prej dobijo boljš je. več mesecev kot imajo bolj jih znajo potem matrati zobki,bolj boli vse skup in še lažje jim začneš dajat hrano ki jo lahko grizljajo.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
10.9.2010 15:10:36   
MalaNeli
ja, pa tut prej nehaš dojit.
prej majo črvive zobke, pa probleme z njimi
pa prej pridejo stalni pa prej dobijo protezo user posted image haha
grdo. resnično. žalostno.

sedaj imajo otroci stalne zobke že nekateri pri 5,6 letih.
meni je prvi mlečni zob izpadel pri 7 letih

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
10.9.2010 15:43:58   
Tincy90
Nincy hvala za čestitke.user posted image

Drgač pa sm tud js slišala d kasnej ko dobijo zobke boljš je. Zakaj pa ne vem več, najbrž je tko kot je napisala MalaNeli.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
10.9.2010 16:28:45   
MalaNeli
saj ni fino da jih muči pa boli pa majo vročino itd. ampak...ko so zuni so pa z razlogom kasnej. nevem.
moje mišljenje, najbrž ni dr.preverjeno.
ampak...če pogledamo spremembe od takrat ko smo bli mi takšni, pa sedaj... PA ZAKAJ.
nevem.
vsaka zase ve.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
10.9.2010 21:36:28   
ninkica
čer
Sem se dokopala do računalnikauser posted image smo imeli priprave za na krst potem zvečer smo imeli en kratek obisk in nato me je mami pobarvalauser posted image zdej si moram it pa že lase spratuser posted image imamo 19.9 krst na 1 leto porokeuser posted image
Tinchy sem zelo vesela,da je bilo na pregledu vse ok.user posted image A domačim sta že povedala??
Kje pa imaš G?V NM-ju?Jaz imam dr.Klaričevo in je suppperrr ginekologinjauser posted image user posted image

glede zobkov nimamo vpliva kdaj bojo našim otročkom prišli ven.Jaz v nobenem primeru ne bom nehala dojit ker dobiva zobke.In komaj čakam,da bo lahko že  hrano grizljala,..Je pa tko,da jaz ne morem Leji porint nazaj zobke če ji ven kukajouser posted image In jaz ne gledam kaj je bilo 100 let nazaj,ampak kaj je v letu 2010!!To je samo moje mnenje!
Lep večer

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
10.9.2010 21:44:23   
egleria
to kar pravite da kasnej pridejo zobki boljši so ni res!! sem živi primer za to. sem dobila pozno zobe pa mam same plombice, skos probleme.. črvive sem mela mlečne.. pa redno umivala, sladkih stvari nisem marala, duda in flaška sploh nisem vedla kaj pomeni.. tk da.. vsekakor nima vpliva kdaj otrok dobi zobke na kakovost user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
10.9.2010 22:06:54   
Aninchy
Jst tud pravim, da kasnej jih dobi, bolje je... Ampak ne zaradi kakih zdravstenih razlogov, ampak preprosto zato, ker, če je mal večji, ga že lahko malo zamotiš z različnimi stvarmi in ne dojame tolko tega srbenja in bolečine...user posted image Pa lahko si sam v usta daje stvari... Gledam pri kolegici, je dobil sin pri 9ih mesecih prvi zobek, pa ni blo nobenih problemov, nič joka, zato, ker si je lepo sam praskal dlesni. Naš je star pa komi 3 mesece, pa ga že dlesni toook srbijo, da včasih prav kriči od tega!user posted image In si poskuša vse sorte notri v usta tiščat, ampak še ne zna tok dobr in je pol še bolj živčen... Pol si pa roke tolk v usta tlači, da pol prejšnjega obroka zbruha...user posted image
Moje mnenje pač....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
10.9.2010 23:16:43   
egleria
aninchy pač vpliva na kakovost zob nima. je pa res da ma pač vsaka stvar svoje prednosti in slabosti user posted image taki majčkeni ko pa si sami ne morejo pomagat so pa res bogi user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
11.9.2010 8:58:24   
playgirl
res je kasneje ko dobi zobke boljše je, sicer malo manj za otroka. moja mala je stara 15mesecev pa ima komaj 4zobe in še ni ne duha in sluha o ostalih zobkih....

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
12.9.2010 12:46:58   
Tincy90
Ma sj men se ne gre, da čim prej dobi zobke, bo dobila ko bo, use ob svojem času, tisto kar sm pa napisala sm pa že rekla d sm tko slišala. Mi je useeno kaj je res in kaj ne, ker je itak usak otrok drugačen in ne veš ali bo imeu zdj pa gnile zobke ker jih je prej dobu al pa kasnej.
Mislm pa d sm vidla d ji že druga enkica spodej počas prhaja ven, nism pa zihr.
Že tko lepo kobaca d jo je kr užitek gledat kaka lumpa ratuje k bi use u rokah rada mela.user posted image najbol smešna je pa ko se česa oprime in stoji pol pa kr naenkrat na ritko pade.user posted image

Joj, zdj pa nvem katera je bla točno, mislm d ti ninkica k si me glede G uprašala. Js hodm u Trebnje k dr.Zajčevi in mi je tud ful fajn. Ja povedala sva fantovi mami (ma sam njo), mojim pa ne kr sm že več kot leto skregana z njimi. Dolga zgodba.user posted image povedala sm že bolš frendom pa enim sorodnikom, men je blo to u užitk povedat nism mogla skrivat tega veselja.user posted image

(odgovor članu playgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
12.9.2010 13:26:32   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90
 men je blo to u užitk povedat nism mogla skrivat tega veselja.user posted image

Midva sva pa rekla, da bova po pregledu pri G povedla, ampk moj ni zdržal in je mogu že po sveh dnevih vse sčvekat user posted image user posted image . Sm pa rekla, da more najprej družina zvedet, pol šele ostali in sm pol mogla kr hitr našim povedat, da ne bi od kod drugod slišal user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
12.9.2010 20:18:10   
egleria
hellou!

mi smo se pa danes potepali po šempetru.. pa učit se poskušam pa ne gre. nekaj sem prehlajena in me vse boli..
tincy in kako je reagirala tašča?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
12.9.2010 21:29:34   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: egleria
mi smo se pa danes potepali po šempetru..

Pa se nisi nič spomnila name?? No, pa sej sem itak mela cel popoldne obisk, tak da nism mela časa....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
12.9.2010 21:34:31   
Tincy90

hellou!

mi smo se pa danes potepali po šempetru.. pa učit se poskušam pa ne gre. nekaj sem prehlajena in me vse boli..
tincy in kako je reagirala tašča?

user posted image user posted image user posted image za prehlad, da čim prej zgine in da se boš lahko učila.user posted image

Ma tašča je bla itak vesela in že skoz je spraševala da kdaj mislmo met druzga.user posted image zdj pa že sprašuje, če bo še tretjiuser posted image , sm u tretje pa res ne bo šlo.user posted image bom mela kr dost dva poroda in dva mulčka.user posted image veste, vam morm priznat d me je zdj druzga poroda kar fajn strah...user posted image kr vem kaj me čaka.user posted image pa ne zdj mislt d mi je žov al pa kej, še zdaleč ne, ampak tko no k vem kaka bolečina je pa pol tisto okrevanje po epiziotemiji al kako se že tistmu reče. Komi čakam naslednga sončka, sm samga poroda me je strah.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
12.9.2010 21:50:15   
egleria
aninchy smo bli na obisku tk da nisem mogla.. se boma za drugič zmenle.. zdej ta teden dam še te izpite čez pol se pa lahko zmenima če boš za to user posted image

tincy hvala za pikepoke. pa ne se sekirat zdej za porooood! veš kje je še to.. maš še celo uživancijo pred sabo, pa rast trebuščka, UZ-ji... mogoče pa bo šlo hitreje pa brez šivanja.. drugi porod pravijo da je hitrejši user posted image a maš že kak občutek kaj bo? js mislim da bo fantek user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
13.9.2010 8:39:43   
ninkica
Jutro
Se vam nisem uspela javit cel vikenduser posted image imamo v nedeljo krst in sem pekla piškotke in imeli smo obiske,če ne smo pa bili uzunaj.

Tinchy naj te ne bo strah poroda jaz komaj čakam,da grem ponovno rodit,ker prvi porod je bil nekaj najlepšega rodila sem v 3 urah in pol bila sem rezana ampak me niso šivi tok bolel,edini problem sem imela,ker sem bila grozno zaprta potem sem dobila odvajala in kot,da ni blo nč.Le pozitivno misli in bo vse OK.user posted image user posted image A s tvojimi starši se spšloh ne slišiš in nič ne vidiš??
Midva sva povedala takoj po prvem pregledu,da bomo imeli dojenčka in so bli zlo veseli edino moja mami in pa sestra sta vedli,da se noseča ker sta sami pogruntaliuser posted image user posted image no potem sva pa vsem povedalauser posted image
egleria naj ti čimhitreje mine učenje,meni se začne oktobra faksuser posted image ...
tko zdej pa grem imam monterja doma je  prišek spalnico zmontirat,sva kupila od Alplesauser posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
13.9.2010 10:01:27   
tix
Je kar težko se vklopit ko se ene že tako dobro poznate med seboj user posted image

Naš mulček je pa zdej že dvakrat prespal po 7 ur ponoči, upam da bo počasi kar tako ostalo, nisem mislila, da se da tako dobro spočit v tem času user posted image

Me pa zanima, rada bi hodila na kakšne vaje na fax in pa predavanja, glede varstva ne bo problema ker imam zlato taščo in pa mami, ki bi z veseljem popazile, ampak se zna zakomplicirati glede dojenja, kako ste kaj ostale to skombinirale?

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
13.9.2010 10:49:39   
egleria
tix mene so peljali do faxa moji starši ali pa dragi in malega s sabo. itak sem mela predavanja samo 2 uri in pol,. potem sem ga pač takoj nadojila če je bilo treba. ampak takle na terenu je ful velikokrat zdržal tudi po 4 ure brez hranjenja.user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
13.9.2010 11:21:29   
Tincy90

tincy hvala za pikepoke. pa ne se sekirat zdej za porooood! veš kje je še to.. maš še celo uživancijo pred sabo, pa rast trebuščka, UZ-ji... mogoče pa bo šlo hitreje pa brez šivanja.. drugi porod pravijo da je hitrejši user posted image a maš že kak občutek kaj bo? js mislim da bo fantek user posted image user posted image

Mja, sj maš prov ja. UZ-ji, pa buši bo spet rastu ma to itak pretehta porod.user posted image
Ma js mam filing d bo spet punčka, pa ne vem zakaj.user posted image mogoče zto k mamo to pr nas u krvi (moja familja), že pr moji mtki so ble tri punce, pa moja sestra ma dve punčki, pa js mam zdj že eno in pol pa kr mislm d bo še ena.user posted image na konc koncev ni važno kaj bo, sm da bo vse ok.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
13.9.2010 11:32:41   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica

Tinchy naj te ne bo strah poroda jaz komaj čakam,da grem ponovno rodit,ker prvi porod je bil nekaj najlepšega rodila sem v 3 urah in pol bila sem rezana ampak me niso šivi tok bolel,edini problem sem imela,ker sem bila grozno zaprta potem sem dobila odvajala in kot,da ni blo nč.Le pozitivno misli in bo vse OK.user posted image user posted image A s tvojimi starši se spšloh ne slišiš in nič ne vidiš??
Midva sva povedala takoj po prvem pregledu,da bomo imeli dojenčka in so bli zlo veseli edino moja mami in pa sestra sta vedli,da se noseča ker sta sami pogruntaliuser posted image user posted image no potem sva pa vsem povedalauser posted image

Moj porod je pa trajau 4 ure in pol in sm bla tud rezana sm so me šivi tko bolel oz rana me je bolela, nism mogla normalno sedet.
Z mojimi starši se pa ne vidm in ne slišm nč ne, že kr lep čas. Tok o tem kok je njim do svoje hčerke. Vse se je začelo zard mojga fanta kr njim ni biu on ok in kaj js vem kaj še, tko se je pol sm še razvijalo na slabš dokler enga večera nism spokala potovalke in šla od doma. Potem sm čez kak mesc zvedla d sm noseča in sm to tud mami hotla povedat, sm njo to ni zanimalo, točn tko je ona rekla. No in od tizga naprej js nism pol več se hotla z mamo ne slišat ne vidt kr sm ji/jim dala velik priložnosti d bi se pomenil k ljudje sm moji starši tega niso znal. Js sm se dost naživcerala med prvo nosečnostjo k sm dobivala take klice od staršev (beri:od mame), kok enih poniževalnih besed in vsega tega, vse sm bla sm človk ne. In zdj sm končno srečna k me ne kliče nobeden več od mojih in mi ne govori takih besed k niso za nikamor. Da sm zdj nosečka pa nvem, če že vejo, me sploh ne zanima. Pa sj ne rečm d mi kdaj na trenutke ni hudo al pa kej, sm kolk sm js solz pretočila zard svojih staršev, k se pa spomnm na to mam pa spet eno moč za naprej. Tko mal na kratko, čeprov se zdi d je na dolgo razloženo ne.user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
13.9.2010 11:34:10   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: tix

Je kar težko se vklopit ko se ene že tako dobro poznate med seboj user posted image

Ti se kar vklop, nč bat, se bomo že ujele hmal.user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
13.9.2010 12:19:19   
ninkica
hojla

Tinchy no upam,da se ne sekiraš preveč zaradi svojih staršev.Pač vsi imamo napake in vsi jih delamo.In poznam dost primerov,ko za starše iz obeh strani ni bila dobra tamlada ali tamlad.Važno,da se mate vsi trije RADI!!!!
Jst moram rečt,da se z svojo mami zlo dobro razumem smo kot najboljše prijatlce,se skregamo ampak se pobotamo v 5 minutah.user posted image Živimo pa v hiši s taščo in tastom in se odlično razumemo imamo pa svoje gospodinjstvo res smo čist zase in tašča nič ne rine v nas samo vpraša če rabmo kakšno pomoč ali pa kaj podobnega.Imamo skoraj svoj vhod,gremo čez isti vhod vsi notri potem imamo pa mi svoja dvojna vrata za v naš štuk in nikoli ne pride gor ne da bi potrkala,..Res je super tašča.

tix meni se začne tudi oktobra faks pa bom hodila samo na izpite in pa na obvezne vaje,tist čas ko bom imela izpit bo Lejo merkal mož ali pa tašča/mami nekdo bo žeuser posted image Neki sem slišala da nam rednim študentkam(mamicam)pripadajo neke olajšave glede faksa??Ve katera kaj o tem?
grem kuhat kosilo in vmes še pomivam spalnico,ki je zmontiranauser posted image dela imam čez glavouser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
13.9.2010 20:12:08   
egleria
olajšave glede faxa: dobiš lahko deset bonov več kot drugi na mesec, pripada ti še eno študentsko leto (če ponavljaš) in za tisto leto ti ne propade štipendija če jo imaš. večinoma jo vsaka mamica študentka dobi razen če ma tvoj preveliko plačo. če pa si prijavljena kot samohranilka pa se gledajo samo tvoji dohodki (od staršev jih ne briga več).

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
13.9.2010 20:43:38   
MalaNeli
čer punce.
no da se vmešam kar v temo katero že imate.
kaj študirate?
jaz sem sicer zaposlena. za naslednih 9let še user posted image
ampak si zlo želi it študirat, sicer imam 5. stopno,
vzgojitelj predšolskih otrok ampak bi rada še naredla neki
zravn, da bi pol ko teh 9 let poteče menjala službo.
pa itaq bi rada hodla izredno, ker služba, pa otrok ne bo šlo lahko skupaj.
vem da je v žalcu ta program, sicer letos ne lavfa, ampak kam dlje pa že n eb šla.
no pa lep večer.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Povečanje košarice
tina202

Ali so se vam povečale prsi med dojenjen?

Ne (16%)

Da (35%)

Da, že pred porodom (49%)

Število vseh glasov: 111

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!