|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
14.9.2010 6:32:37   
koala.cek
morgen,

majana user posted image .  tako kot je napisala kolegica pred menoj - čebula in svež zrak. a potem si na bolniški ?

hudič ma res mlade. sinoči mi je sušilni stroj tako ropotal, da ne vem če ne bo crknil. mislim, pa kaj mi v zadnjih dveh mesecih še ni crknilo ? pa to glih takrat ko je najmanj treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
14.9.2010 8:48:02   
koala.cek
včeraj je naš mali v vrtcu kakal 5 krat. popoldan nič. in potem zvečer enkrat.

in me danes vprašajo v vrtcu, če ima kakšne težave pri kakanju. nič čudnega, ko pa hodi k dediju rabutat grozdje, ki še ni zrelo. pa še kakšen zobek je lahko. zgornja leva štirka še ni ven prilezla. mah, zdej pa tuhtam.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
14.9.2010 8:51:40   
maja1488
Jutro! Zobarja mam danes user posted image

A ima katera kaj vez na stomatološki? Sem dobila napotnico za M.

Neposredna povezava do sporočila: 1328
14.9.2010 9:03:45   
majana79
Jutro!

Nič novega... stanje enako

kolegica k., ja že cel teden

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
14.9.2010 9:11:48   
PapuaNG
jutro,

spali nismo. Ne vem, a je bil tako razburjen od včeraj, ko se mu je cel popoldan neki dogajalo, al kaj. Uglavnem, totalno nemirno je spal, tko da sem ga potem k sebi v posteljo vzela, da se vsaj drl ni.

Aja, dudi-sem pogledala doma, gel je calgonit user posted image
DB62B05D-96CD-9073-AD5E-5F0935B03CEB1.02.28

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
14.9.2010 9:24:45   
ledenka
jutro user posted image  sem bla že na servisu, pustla avto tam in čakam, da me pokličejo... pa še eno večerjo mam danes. pa jutri tud. pa sam ultra dolgočasen folk...

velja za našo večerjo? dajmo pogledat, koliko nas bi sploh bilo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
14.9.2010 9:27:58   
ledenka

user posted image

Večerja z-majčic, 16-9-2010 ob 20. uri v Piazzi (ali bi morda šle v  Joe Penas?)

1. ledenka
2. majana
3. lake
4. tubby
5. betty

Dajte se prosim napisat ali prečrtat...  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
14.9.2010 10:02:44   
koala.cek
oh ja, mene žal ne bo. bom sama z mulci, babiservis pa je na morjuuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
14.9.2010 11:02:40   
ledenka
ooooo, kak zoprn dan user posted image  

bi morala na službeno pot naslednji teden... pa ne gre. ker je čez noč, to pa trenutno ne pride v poštev. eh... pa me spet grdo gledajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1334
14.9.2010 11:03:25   
majana79
ledenka, jaz bom jutri vedela, odvisno od tega kak bo moj...

Neposredna povezava do sporočila: 1335
14.9.2010 11:10:37   
ledenka
ni panike, najbolje, da se jutri dogovorimo... ali pa spet prestavimo za en teden user posted image  

matr, čist sem out. sam spala bi... pa spalaaaaaa... moj otrok pol noči spi z joško v ustih ali roki, to moram prekinit, samo ponoči nimam moči.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
14.9.2010 13:23:35   
Dudica1
heloo bla uspešno v šopingu user posted image user posted image user posted image 3E085462-1466-47A6-BF21-9FED04E29F441.02.28

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
14.9.2010 14:11:49   
PapuaNG
Mi smo pa z zbora delavcev, smo se menili glede stavke. Bomo videli, kaj bo...drugače pa kar delavna user posted image DB62B05D-96CD-9073-AD5E-5F0935B03CEB1.02.28

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
14.9.2010 14:15:07   
ledenka
mi pa ne vem, a bomo stavkali al ne user posted image  no, sej ne, da bi kdo opazil user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
14.9.2010 15:30:07   
PapuaNG
ja pri nas se pa zna zakomplicirat, ker imamo porodniške in otroške čez. Pa ravno v času vnašanja v sistem naj bi bla stavka. In če do takrat ne vnesemo, se zna zadeva prestavit za pol leta. No, mi bomo prijazni, pa bomo že vse prej naredili user posted image
DB62B05D-96CD-9073-AD5E-5F0935B03CEB1.02.28

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
14.9.2010 15:58:26   
Dudica1
V našem vrtcu so uši user posted image ...sej ne vem a nej jokam al kaj!
Iščem zdej kaj je kaj za preventivo...a katera kaj pozna te stvariuser posted image Zaenkrat sem našla tole  http://www.otroska-trgovina.com/products/Losjon-v-spreju-za-preventivo-pred-u%C5%A1mi-.html
3E085462-1466-47A6-BF21-9FED04E29F441.02.28

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
14.9.2010 17:12:00   
majana79
dudi, za preventivo velja ne umivat lase... ker uši gredo na čisto glavo, ne na umazano

z drugim jih jaz ne bi špricala... mogoče edino, če bi kaj od justa pomagalo, da jim smrdi

kaj si šopingirala? dej, jaz sem v osami pa me matra, sem samo plenice včeraj kupila in fiziološko user posted image višek mojega nakupovanja!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
14.9.2010 18:02:07   
PapuaNG
uf uši user posted image Grozno. Se spomnim, ko sem jih mela kot otrok, pa dooolge lase. Je mami eno po eno ven vlekla, potem pa tisti grozni šampon gor....ampak pomoje, če ne boš nič opazila, nič ne delaj. Samo las ne umivat, kot so ti že rekle. Je tut nam vzgojiteljica rekla, da grejo na čiste lase. Drugače pa en šampon za uši lih po tv reklamirajo....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
14.9.2010 18:51:36   
Dudica1
to vem ja da ne grejo na umazane lase...

majana kupla sm si en puloverček in eno jopico,pa majčko z dolgimi.
Pol še za M. ene hlače podložene in za T. boksarice od mojster mihata user posted image ...pa v mullerju plenice in še v dm-u polno neke drobnarije user posted image
Aja v hoferju žabice za M. ma sej raje ne bom seštela kok sm zapravla...pa še moram T ene lepe škornčke zimske...itd...itd...sam kupuj!!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
14.9.2010 19:50:52   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

to vem ja da ne grejo na umazane lase...

majana kupla sm si en puloverček in eno jopico,pa majčko z dolgimi.
Pol še za M. ene hlače podložene in za T. boksarice od mojster mihata user posted image ...pa v mullerju plenice in še v dm-u polno neke drobnarije user posted image
Aja v hoferju žabice za M. ma sej raje ne bom seštela kok sm zapravla...pa še moram T ene lepe škornčke zimske...itd...itd...sam kupuj!!

pa baje pomaga, če lase z lakom za lase posprejaš. saj za fantke itak ni panike ker imajo kratke lase. V našem vrtcu so v zagonih že 2 leti. Jih prej nekaj let ni bilo. Ne glede na to koliko smo razviti in čisti se te nadloge pojavijo.

Si pa orenk našopingirala. Jaz sem danes samo bencin natankala (drago !!)

maja hvala za kofe. Te je zmeraj fajn vidit.
Enkrat bo večerja v PO, tako da si kar splanirajte.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
14.9.2010 19:55:32   
šivilja
Zdaj pa malo modrosti izkušene mame (joke user posted image ):

uši so v zadnjem času spet zelo pogost pojav, še posebno v poletno-jesenskem obdobju, ko se ljudje vračajo iz morja iz različnih domov in apartmajev, kjer je te golazni veliko. Kot ste že napisale ne marajo čistih las, baje pa za preventivo pomaga, če lase našpricaš z lakom za lase (nisem preiskusila). Za kurativo pa pri nas prodajao nek izdelek na podlagi eteričnih olj brez insekticidov, ki pa ni hudo zanesljiv in šampon z insekticidom, ki naj bi vse pobil. V obeh primerih moraš uši in gnide potem izčesat iz las. Obstaja tudi električni glavniček, ki te zadeve hkrati še sprži (mini elektro šoki za uši). Zelo pogosto se uši ponovijo pa približno tednu do dveh, ko dozori kakšno spregledano jajčece in se veselo množi naprej.
V Avstriji pa kot metodo zatiranja svetujejo majonezo - ušivo glavo namažeš na debelo z majonezo, zaviješ z alu-folijo in pustiš vsaj eno uro. (pri tem seveda majoneza kaplja za vrat). Po tem času lase umiješ in crkovino izčešeš. Metoda deluje, samo nagravžno smrdi in izgleda in kar dober čas po tem majoneze ne ješ (to je pa preverjeno).
Otrok gre lahko naslednji dan v vrtec, seveda če si opravil potrebne postopke razuševanja.
Konec gospodinjskih nasvetov za danes.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
14.9.2010 20:13:16   
betty.ford
sesuta!user posted image

moja mulčka si las tako ali tako ne pustita umivati... tisto kričanje poslušam nekje 1x na teden-do-dva. upam, da drži, da se takšnih las uške izogibajo. sicer - pri nas obožujemo ježek-stajl.
Dudica, poskusi s tem sprejem ali kaj že reklamirajo po tvju zadnje čase. a mislite, da so zanalašč dali kakšno družino ušk v promet, da bodo lažje prodali?

danes sva morala s tavelikim obvezno v tisto hiško z bolhami v zooju... me kar vse srbi!user posted image

Leela, maja, Dudica,... se bosta zapeljale do LJ na večerjo v četrtek?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
14.9.2010 20:15:41   
betty.ford
šivilja, sem spregledala mogoče - v četrtek imaš čas za večerjo?
PApua? FLASK_A? petrazg? petra a? KatMat? sem še katero pozabila?

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
14.9.2010 20:15:43   
Dudica1
ma tiste spreje raje nebi ker so za uničevanje uši,tega pa ne rabimo...upam...zaenkrat res ne bom nič špricala samo umazano glavo naj ma,in upam da ni bil v stilu z ušivcem!

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
14.9.2010 20:21:32   
koala.cek
ah dudica, tako pač je. če bodo uši, bomo šli v lekarno, nabavili tiste šampone in v dveh urah zrihtali. sej to ni nič takega. sploh takole za fante. za punčke verjamem, pa dolgi laski intd...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Obvestila z ekološko vsebino
Eko Vila

Ali bi želeli mesečno prejemati v vaš e-nabiralnik novost s področja ekologije, odgovore na vaša vprašanja (odgovori strokovnjaka) s tega področja, raznovrstne nasvete, lahko bi aktivno sodelovali bi oblikovanju vsebin preko eko foruma...?

Da (47%)

Na (53%)

Število vseh glasov: 181

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!