Tasmanskivrag
|
Naš meni izgleda pa takole: Zjutraj okoli 5-6 ure se zbudi in dobi 180 ml Aptamila, ob 10. dopoldan poje čokolino ali keksolino ali pač kakšno drugo kašico. Če imamo bolj pozno kosilo, dobi vmes še kakšno sadje, nato kosilo, proti večeru, približno okoli 18. ure kakšen jogurt in ob 20. uri 210 ml Aptamila. Ja tudi mi smo še vedno na Aptamilu in očitno mu je čisto dovolj, glede na to, da prespi celo noč. Količinsko pa čisto odvisno, tam nekje 15-180 ml približno goste hrane. Včasih poje cel jogurt, včasih pa ne. Pije mi pa relativno malo, 150 ml čez cel dan. Sej ne vem, mogoče je pa to dovolj. Očitno mu je. Koliko pa vaši kaj spijejo čez dan? Avtosedež: jst ga imam že od 7. meseca v Römerju, King plus. Sem zelo zadovoljna z njim, nisem pa delala dosti primerjav z drugimi, sem se kar hitro za tega odločila in ga kupila. Naš je bil že čisto prevelik za lupinco, 9 kg je pa itak že imel. Tut pri nas smo že zboleli. Mene vsako jutri ful boli grlo, danes mi je pa čisto nos zabilo. Tamal ful kašlja, drugače pa mislim, da se super počuti. Glede na njegovo aktivnost. Ima morda katera (ali kateri) nasvet, kako naj se takšen malček odkašlja? Ker bi blo fajn, če bi se odkašljal in spravil to sluz iz pljučk. Zamrzovanje hrane: lahko zamrzneš kakšne enolončnice, golaž, cmoke,... Kakšne makarončke bo znal pa tut sam skuhat, če mu navodila na listek napišeš? Kaj misliš? A mi lahko še katera napiše, kaj vse je moral otrok pokazati pri pregledu pri pediatru. Kaj preverjajo? Vem sicer za Denverjev test, ampak a ni to mal too much?
|