Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kako bo v realnosti pa poročam čez nekaj dni, tednov mogoče!!! Si ga ne predstavljam, čist iskreno! Čeprav je ful ful nežen, ampak se mi zdi, da mu spanje še vedno pomeni največ na svetu! Mogoče sem pa preveč kritična, ker hočem, da dela vse tako, kot bi jaz rada...pa sej ga imam ful rada, pa on mene tudi! Pa sitna sem ker sem skoz samo doma...vse tiste, ki ste na bolniški veste kako je!!! prelaganje iz enega kota stanovanja v drugega! In to prinese s sabo ful napetosti, melanholije itd...še malo pa bo tudi tega konc...začelo se bo vozičkanje, in sploh življenje se bo spremenilo!!!
Sam po mojem razen da rata grenek nima biti kaj dosti.
. Opažam tudi, da imam problem s čevlji - tisti bolj ozki, ki sem jih obula pred nosečnostjo, zdaj odpadejo. Jih komaj gor spravim in me grozno tišči. Na srečo je bilo vsaj poleti ok, ko sem lahko nosila sandale.
So izgleda to neka čudna obdobja, nas, naših, kaj pa vem...........
mene od včerej zvečer boli trebuh in ledveni del..samo nimam krčev