Nina33
|
Cukica, kakšne izjave daje tale "tvoja" G Mislim... ne morm verjet... Sej si neki pisala, de boš zamenjala, ne? Oziroma drugam na kontrole hodila? Upam, da res, da dobiš kašno/kašnega z občutkom. Pa čestitke za živahno dete , pa za 0 gramov tut . Maurica, sej jaz tut nimam dobrega občutka pr teh štacunskih tabletah . Me je že čelca z aspartamom prepričala . IsabellaLana pomoje jih je kar nekaj z Angelsoundom, pa nimajo cajta odgovorit, ker poslušajo . Jaz ga sicer nimam in tudi ne vem, na kak način deluje. Če je slučajno kej UZju podobno (unmu s katerim pri G samo srček poslušajo), poj grozno škodi verjetno ne, čeprav ni priporočljivo skoz ga neki z enimi zvoki/vibracijami zasipat. Če je pa samo ojačan zvok, bolj kot stetoskop npr., poj pa pomoje sploh ni kašne frke, razen štroma iz baterij . Eh, pametujem, naj ti ena, ki ga ima in uporablja, pove kako in kaj je s tem. Registrirana, slinge si lahko tut rentaš, da preveriš, keri so vama z boljši. Pripenjam link, jaz sem z njimi zelo zadovoljna, imajo pa še en kup drugih, fajnih stvari : http://www.mojskratek.si/ Ma sem čvekasta dons, moja dva zuni me ne rabita, da se mi bolj malo, poj pa tkole bluzim .