Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Leibnizovi so pa itak fajn.
moja G kao NS delala, je že takrat noter to vpisla (čeprav sem vedela že od enega urgentnega UZ pred tem, da je spredaj). To pot nimam tam pod UZji sploh še nič vpisanega, sem imela NS preden sem MK dobila
. Baje itak ni nč posebnega to, važno, da ni čez maternično ustje ali pa preblizu njega.
!
. Sem brez besed ... res upam in vama iskreno želim, da vama decembra uspe!
Mislim... ne morm verjet... Sej si neki pisala, de boš zamenjala, ne? Oziroma drugam na kontrole hodila? Upam, da res, da dobiš kašno/kašnega z občutkom. Pa čestitke za živahno dete
, pa za 0 gramov tut
poslušajo
boljši. Pripenjam link, jaz sem z njimi zelo zadovoljna, imajo pa še en kup drugih, fajnih stvari
. Trikrat hura za ta dobre hormone, naj dolgo ostanejo
in/ali brcike
.
,zlasti zvečer,najhuje je seveda ponoči,ko je tako hudo da se se zbujam,kljub temu, da spim z zelo dvignjenim vzglavjem.Ko je res hudo vzamem Rupurut,sicer pa poskušam potrpeti...
Papa
, bom vsaj tukaj prišparala
. Sem jima res ful hvaležna. Uh, ni fajn, če si prvi v familiji, moraš vse sam nabavit. Pa še ene par stvari bom dobila (stolček za hranjenje, nosni aspirator, prevleka za dež za voziček ...). Res sem vesela. Nekaj mi je pa še svakinja dala, tako da