|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
22.9.2010 9:16:11   
PapuaNG
jutro,

spali smo odlično, le da je mali že ob ene pol enajstih začel protestirat, da ne bo spal v svoji postelji, tako da sem šla prisilno prej spat in sva skupaj oddrnjohala do jutra. Je bil precej miren. Joj, kak naj ga odvadim tega? Če sem zraven njegove posteljice, je ko bubica, kao spi....pa sedim tam po 10 minut in več, se potihoma ven splazim in je že pokonci user posted image Če ga k sebi v posteljo vzamem, pa takoj zasmrči user posted image A majo kakšno krizo pri tej starosti? Res ga ne bi rada navadila spat pri meni, ampak ne vem, kaj naj sedim zraven njegove postelje več ur?

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
22.9.2010 9:33:18   
ledenka
jutro user posted image  

še bi spalaaaaaa user posted image  itak! pa je bila danes super noč, sploh ne vem, kdaj je moj prinesel M, ker očitno jaz nisem vstala user posted image  pa joško je zahteval šele malo pred 7, ponoči sploh ne vem, če jo je.

moja mat pride danes v LJ, me zanima, če se bo kaj ukvarjala z M user posted image  

betty, moja tetka s Krvavca je tudi grozno neredna, po moje zarad dojenja. enkrat na 40 dni, enkrat na 20, pa vse, kar je vmes. pa smo pri nas dojenje že precej zmanjšali

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
22.9.2010 9:49:52   
Dudica1
Jutro!

betka...upam da se veseliš če bo +? user posted image

Pri nas je sonček,otroka v vrtcu,jaz bom pa mogla še v lekarno po lasepton za ritko ker ma neki rdečo pa še en darilni bon kupit za RD.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
22.9.2010 9:53:25   
maja1488
Jutro!

Spali solidno ampak premalo. Pa zbujena sm že brez kofeta.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
22.9.2010 10:39:49   
petrazg
Jutro... dan...

Evo... Lukec doma. Smrkav, vroč, tečen... Nekaj se kuha pri nas user posted image Včeraj si je pa še po vrhu vsega glavo malo prebil v vrtcu...tale moj lump.

Betty... ne rabiš hodit v lekarno, imam še jaz nekaj viška. Ne bomo nikoli več rabili, čeprav nekateri strašno navijajo. Drugače pa... Tubby gre zraven... kupi 3 karte!

Dudi...
se mi pa zdi, da si ti taka mala razvajenka. Tvoj vse nardi, otroke ti pedena.. je kar preveč priden, idealen mož in očka, potem pa revež enkrat dela, si pa takoj slabe volje user posted image Dej, dej, sej tudi njemu po vsej verjetnosti ni luštno, da ne vidi malih...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
22.9.2010 11:00:28   
Dudica1
Petra nikakor nisem razvajenka sej ju imam cele dneve jaz,on samo pride ob 19h in ju da spat,to je pa vse.
Sej ni v ničemer problem samo imam občutek kot da hodi samo spat še domov!Pa bo že,si bom ljubimca omislila user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
22.9.2010 11:06:06   
majana79
dudi, a nisi enkrat rekla da do 3 dela? a majo to kej novga zdej 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
22.9.2010 11:06:21   
maja1488
Dudi...zate

user posted image

Kako pa ima tvoj tale urnik? Kdaj pa začne, če je do 19 tam? Bedno.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
22.9.2010 11:08:46   
petrazg
Dudi... mojega v oktobru enih 20 dni ne bo, pa se lohk zmenva , pa greva ljubimce poiskat user posted image ... Jst bom še cele noči sama... Kje jih bova pa našle?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
22.9.2010 11:11:45   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj dela od 7h pa do 15h...do 19h pa lahko dela nadure...in po novem pride domov samo če je treba pazit tamala dva al pa pride mogoče enkrat domov.

PETRA lahko se zmeniva samo ponoči jaz ne bom mogla user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
22.9.2010 11:12:57   
majana79
dudi, sam to je pa mal bedno... a se ne morta zmenit da bi malo manj nadure delal? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
22.9.2010 11:13:04   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj dela od 7h pa do 15h...do 19h pa lahko dela nadure...in po novem pride domov samo če je treba pazit tamala dva al pa pride mogoče enkrat domov.

Ah bo pa dnarja velik user posted image . Včasih je bolš tako, kokr pa da doma sitnarijo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
22.9.2010 11:13:50   
nikolet
hvala punce za pikepoke...

učk je malo bolje, tak da upam da se do konc tedna poštima, k v nedeljo pa res nočem met zaliman učk k ma oči 60 letuser posted image user posted image

aja pol hiše je že v fasadi še polovičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   komaj čakam da bo fertik s tem k mam dost svinjarije... wobo sem mela tako kot da bi not zidal, včeraj so pa končal uno stran in sem jo zdele celo uro drgnila... je pa čista zdejuser posted image

zdej je pa sam še polovičkauser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
22.9.2010 11:14:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dudi, sam to je pa mal bedno... a se ne morta zmenit da bi malo manj nadure delal? user posted image

hja po drugi strani je pa plača aveš,in avto plačujeva itd...sej jaz to vem samo pač mi je bedno sama bit skoz...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
22.9.2010 11:14:51   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Ah bo pa dnarja velik user posted image . Včasih je bolš tako, kokr pa da doma sitnarijo user posted image

Ja sej včasih je res tko...pa kaj hočem,sej bo boljš ko bom še jaz mela plačo pa bo več doma pol user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
22.9.2010 11:17:01   
majana79

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Ja sej včasih je res tko...pa kaj hočem,sej bo boljš ko bom še jaz mela plačo pa bo več doma pol user posted image

a že kej več veš za službo?

res je denar, vsaj plačajo mu, moj dela dostkrat nočne in nedeljske pa nočejo nič plačat user posted image

men je sicer skupni čas več vreden kot nadure, zato mi je tut služba nujno zlo... sam živet pa moraš nekak

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
22.9.2010 11:19:10   
Dudica1
Ja sej pravim da pol ko bo še ena plača bo lažje id drugače bo tud manj delal...
Za službo sem pa poslala mail če so pozabil name pa so odgovoril da še niso dokončali izbire kandidatov in da bo treba na odgovor še počakat,ampak imam dober občutek.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
22.9.2010 11:22:29   
majana79

ampak imam dober občutek.

super! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
22.9.2010 11:23:21   
maja1488
Nikolet user posted image  za uček. Upam, da čimprej mine do konca.

Dudi, držim pesti za službo.

Jst če sem cel dan v službi, popoldan hitim delat gospodinjska opravila, pranje,... tko da skupnega časa spet ni kvalitetnega. Sej jih vključujem, sam ni isto.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
22.9.2010 11:28:28   
Dudica1
Ja jaz zdej ko sm še doma to delam dopoldne,pol popoldne pa res čist nč ne nardim...no sej niti ne morem user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
22.9.2010 11:31:01   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dudi... mojega v oktobru enih 20 dni ne bo, pa se lohk zmenva , pa greva ljubimce poiskat user posted image ... Jst bom še cele noči sama... Kje jih bova pa našle?
pridem lahk zraven user posted image user posted image user posted image  mojga itak nikol ni... no, včeraj je prišu ob 6.30. ampak to je enkrat na teden, mam vsaj mir user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
22.9.2010 11:40:12   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

pridem lahk zraven user posted image user posted image user posted image  mojga itak nikol ni... no, včeraj je prišu ob 6.30. ampak to je enkrat na teden, mam vsaj mir user posted image  

Ledenka itak... bomo še alibije imele, če bo potrebno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
22.9.2010 11:41:47   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image

Avto bi mogla it mal posesat pa se mi nekak ne da.Pol pa šibam v lekarno in bone iskat.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
22.9.2010 11:47:20   
ledenka
men se je pa doza krvi v kofeinu povišala user posted image user posted image user posted image  rabim kavo!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
22.9.2010 11:55:42   
koala.cek
dan,

pestro je. danes imam dermatologa, pa enega tekanja in sem tja. jutri bioenergetika, potem pa upam, da bo. za en lep čas. počutje je pa muč better. niti utrujena nisem več toliko. me je izgleda fajn spucal. sem pa uvedla novost v bajti. skenskala sem wifi. baje, da ti žarki ogromno vplivajo na utrujenost, slabo počutje, alergijo. zmanjšali bomo tudi število tv, električnih pripomočkov, skratka...tega smoga ne bo več. pa poskusimo.

ej ljubimci. a ste me zanalašč izpustile?? packeuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Potrebe neoliberalnega sistema so nad otro...
Vse več je glasnih in ostrih kritik slovenskega šolskega sistema. Kje so glavne težave in kako jih reševati, smo se pogo...

izbira imena za moja dvojčka
nosečka sem

katero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?

lovro-jure (38%)

jon-luka (15%)

aron-lan (9%)

jaša-rok (12%)

tijan-amadej (12%)

matej-staš (13%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!