caroline1
|
born*to*be*wild- kaj pa naj delamo? a vsak dan generalno čiščenje? tudi mene sprašujejo, če mi pridejo kaj pomagat??? npr? sej ne vem kdaj me bo primlo! res se mi ne da...trudim se, da so cunje več ali manj oprane...pa kuhna kolkortolk v stanju! vse ostalo pa...postlo bo pripravil svežo tist dan ko pridemo domov, posesal bo tud, ker bo vmes imel obiske... celjanke+mariborčanka - naslednjič še najbrž ne z vozički...čvek prav paše, če počvekaš s puncami z enakimi problemi, a ne da? ker nekak tiste, ki še niso bile noseče, jih to ne zanima...tiste, ki so že rodile (mame, tašče...) pa trenutno niso noseče, so pa vse pozabile na tegobe!!!! anju- moj je, kmalu ko sem zanosila nabavil fotiča, da bo slikal kako se redim...neko hudo mašino od canona za skor 500evrčkov...a slikala sva se pa 1x, pa še to zadnjič, ko je blo mene strah, da bi mogla ostat v ljubljani zarad ledvičk! tk da, bo no... pixieM- strah??? mene tudi... lija- ko sem bila jaz v P, se je ena tudi drla ko ... res mi ni bilo všeč to slišat! in povem to moji mami, pa reče...no sej te prime dret se od bolečine, ampak se pa ja zadržiš tiste pol urce al pa eno, kar trajajo ta hude bolečine...shall see če me bo melo se dret pa se bom!!! čeprav sem drgač tiho bitjece! a kero že meče luna??? pri meni je vse mirno...nič ne kaže, da bi luna imela kak vpliv! bova pridno počakale atija, da pride zjutraj iz službe! sva obljubile!
|