jana84
|
hejla! Evo, tud jaz sem pokukala iz postelje Sem pa včeraj eno ušpičla...Sem"padla" po stopnicah...OK, ne ravno prav padla ampak zdrsnila. Sem nesla ta malga, ker je bil ful siten, da greva pogledat, kje se tatko zadržuje, da gremo pol ninat...In na ta drugi stopnici z vrha mi je spodrsnilo in sem se zložila na rit in podrsala po njej ene dve al tri stopnice...Ta malga sem tako močno prijela, da ni vedel kaj naj al se smeje al joče...Jaz pa vsa paf obsedim na stopnicah...V tistem momentu mož odpre vrata in sam mal čudno pogleda, kaj se greva midva s sinkom...Pol me je mal trebuh bolel, mapak upam, da ni nič hujšega... je pa še bolj enkstremno brcal in se premikal kot sicer. Pa ful se mu je kolcalo zvečer, ko sem se ulegla v posteljo... Zdaj pa ne vem kaj naj nardim - al naj pokličem G in jo vprašam, če se moram pridet kaj pokazat, al ne... Kakšnega čudnega izcedka al kakšne krvi ni nikjer, pa tud počutim se ok...Moja mami je rekla, da nima bit kaj hujšga... Sem ful čudno spala ponoči, ker vsakič ko sem se zbudila sem mislila, da je kaj narobe...Pa ni blo. Tako, da sem bla mal večkrat na wc-ju ponoči, zgolj zarad preverjanja...Ah, ja... In kot da ni dovolj moja nerodnost po stopnicah...Zjutraj ko sem si kavo kuhala, sem že priprvljeno kafetero stresla v lijak in po pultu...zmedenost? missD, ti kar lepo mirno počakaj na svojega G in pol še bolj mirno v P...Sej če sta počakala do zdej, bosta pa še danes, nič bat...