Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
A pije se lahko med porodom? [img]smileys/zmeden.gif[/img]Si ne predstavljam, da se recimo 5 ur tako matraš brez da daš vsaj malo tekočine vase. Me je kar mal strah tega, ker če sem žejna ali lačna čist odpovem in nimam absolutno nič moči dokler nečesa ne spravim vase!
in me je kar strah, da poleg še kak napad dobim! ziher bom imela flašo z vodo zraven

danes me malo špika v ledvenem delu pa ne morem dolgo sedet,najbolj mi paše lezat ali stat..pa ne vem kako in kaj naprej..naslednjo posvetovalnico imam sele 29ga,ctga pa se nobenga nisem imela
za tvojega da je tako odreagiral!
šlo nekaj evrčkov po gobe! ker dvomim, da ga bodo dobili! res da jih je samo ene par v slo. ne vem, verjetno bo šel čez mejo! bomo malo pozorni tudi na bolhi za rezervne dele!
švicala v njih, da sem jih takoj zamenjala za copate. Sem očitno ena od tistih oseb, ki jih ne prenaša dobro.
, da jih sploh nimam. Niti fanta. Sem se pa spomnila da si moram dati v torbo še japanke za pod tuš. Da nam bosa tam tacala, ker se mi gnusi.