|  lonalona   
   | Čer,..punce! 
 Tako da se  zopet oglasim  zadnjič nism imel potem nič več časa prit na rač,.. potem nism imel možnosti  tko da  čas pa hotro mineva,..sej pomoje  tudi vam  čas beži ,..

Tudi  jaz  bom šla roditi v LJ,..lahko  bi šla v Trbovlje vendar nism kej veliko slišala kako naj bi bilo poskrbljeno ,...

Imela sem  24.9,..tadnji ultrazvok naj bi bil otroček težak 2110 g,..sem pa sedaj v 34 tednu,..danes pa sem imela še pregled kjer mi je dala tablete za železo ,baje  bolj salb hemogobin,..dobila  napotnice za rešilca in porodnišnico ,..naseldnji pregled pa šele 21.10, sem  mislila  da zadnji mesec  kaj  bolj  pogosto se mi zdi da  ko vas berem da imate kar bolj pgosto,..sam  to je  očitno od  posameznih  gineko. odvisno al od česa?

Vglavem zadnje čase  me  zelo  bolijo sramne kosti  in pa  kolki očitno  to vse narazen vleče,.je pa otorček že od od nuhalen  obrnjen  z glavno navzdol in baje  skoz  že  med sramnimi  kostmi ,..

Punce  vas kaj  matra  kako bo potekal porod in kako naj bi vedele da se je  vse skupaj začelo? Namreč mene  se mi zdi da na trenutke  me  kar  pograbi  panike,..
  ,.. Berem da nekatere štejete gibe ,..pri našemu  otročku  tega  za enkrat ni potrebno delati ker je  aktiven čez cel dan ,..po noči  ko vsatnem za  wc pa  mi da takoj  brco da se je tudi  prebudil
  ,.. 
 No danes malo več napiasala ,..jutri  vas še malo preberm kaj ste napisale,..ker sedaj  grem pa mal v  posteljo ker je bila  današnja noč zelo slaba,..aaa skoraj  bi lahko rekla da je ni bilo ,..
 lep spite ,..
 |