Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:02:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, od danes nisem več študentka hvala trenutno sem oseba brez kakršnegakoli statusa grem se čez 2 tedna prijavit na zavod Moje sožalje ...sama sem korak pred tem,da se izpišem iz zavoda zakaj pa? nisem na tekočem s temi zavodi, tak da pojma nimam. Kaj ni tak da moraš bit obvezno prijavljen, če hočeš kako pomoč? Točno tak je,ja!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:08:22
|
|
|
|
arabela*
|
nazaj....
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:08:52
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Evo, Sami to se bo zdaj slišalo kot piflarka: btw, jaz sem se na faksu full rada učila. Kaj češ čudna sem. Lahko ti je v zadovoljstvo,da se enih 80% nas,ki se nismo imeli za piflarje,sedaj tolče po glavi,ker se nismo bolj učili
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:10:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Evo, Sami to se bo zdaj slišalo kot piflarka: btw, jaz sem se na faksu full rada učila. Kaj češ čudna sem. Lahko ti je v zadovoljstvo,da se enih 80% nas,ki se nismo imeli za piflarje,sedaj tolče po glavi,ker se nismo bolj učili Jap,se strinjam!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:11:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nazaj....
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:11:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Evo, Sami to se bo zdaj slišalo kot piflarka: btw, jaz sem se na faksu full rada učila. Kaj češ čudna sem. Lahko ti je v zadovoljstvo,da se enih 80% nas,ki se nismo imeli za piflarje,sedaj tolče po glavi,ker se nismo bolj učili jaz bom nadoknadla
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:12:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nazaj.... A spi...moj pa še zraven M sedi v dnevni, da bo zaspala....jaz pa tak po starem....
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:14:07
|
|
|
|
arabela*
|
......osvežitev.... ufff....mi ima lep štel
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:14:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Evo, Sami to se bo zdaj slišalo kot piflarka: btw, jaz sem se na faksu full rada učila. Kaj češ čudna sem. Lahko ti je v zadovoljstvo,da se enih 80% nas,ki se nismo imeli za piflarje,sedaj tolče po glavi,ker se nismo bolj učili no, v zadovoljstvo mi glih ni, ampak ja, sem vesela, da sem tak daleč, par strmih stopnic do diplome
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:16:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ......osvežitev.... ufff....mi ima lep štel Come too mamma!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:17:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Lahko se v Astoriji dobimo,če vam je. ja to bi bilo super..... Super! Pol pa stvra rešena! Botrca,kaj pa ti praviš? odlično, meni paše v Astoriji
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:17:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ......osvežitev.... ufff....mi ima lep štel Come too mamma! in počasi ga začnejo kavbojke tiščat.... . .
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:18:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ......osvežitev.... ufff....mi ima lep štel Come too mamma!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:18:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ......osvežitev.... ufff....mi ima lep štel Come too mamma! in počasi ga začnejo kavbojke tiščat.... . . jao,majke,bogi moj ded danes.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:19:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Lahko se v Astoriji dobimo,če vam je. ja to bi bilo super..... Super! Pol pa stvra rešena! Botrca,kaj pa ti praviš? odlično, meni paše v Astoriji Te pa zgučano!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:19:17
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...kaj z najinim fitnesom? Boš še hodla...ker drugače bom mojega nažicala......če gre z mano
< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.10.2010 21:21:16 >
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:19:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...kaj z najinim fitnesom? Boš še hodla...ker drugače bom omjega nažicala......če gre z mano Mah,malo me je minlo zaj.Bi pa,ja.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:20:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Kaj ni tak da moraš bit obvezno prijavljen, če hočeš kako pomoč? jap
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:20:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Lahko se v Astoriji dobimo,če vam je. ja to bi bilo super..... Super! Pol pa stvra rešena! Botrca,kaj pa ti praviš? odlično, meni paše v Astoriji Te pa zgučano! važi...dajte probat par minutk prej.....če bo kera lahko...noooooo
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:20:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Lahko se v Astoriji dobimo,če vam je. ja to bi bilo super..... Super! Pol pa stvra rešena! Botrca,kaj pa ti praviš? odlično, meni paše v Astoriji Te pa zgučano!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:20:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...kaj z najinim fitnesom? Boš še hodla...ker drugače bom omjega nažicala......če gre z mano Mah,malo me je minlo zaj.Bi pa,ja. zaradi? ...misliš?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:21:14
|
|
|
|
botrca
|
Malega spravim spat, pa pridem nazaj...če bo katera še tu.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:21:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Lahko se v Astoriji dobimo,če vam je. ja to bi bilo super..... Super! Pol pa stvra rešena! Botrca,kaj pa ti praviš? odlično, meni paše v Astoriji Te pa zgučano! važi...dajte probat par minutk prej.....če bo kera lahko...noooooo Jaz lahko malo prej pridem,če češ.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 1.10.2010 21:22:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Lahko se v Astoriji dobimo,če vam je. ja to bi bilo super..... Super! Pol pa stvra rešena! Botrca,kaj pa ti praviš? odlično, meni paše v Astoriji Te pa zgučano! važi...dajte probat par minutk prej.....če bo kera lahko...noooooo Jaz lahko malo prej pridem,če češ. ja te pa bodi petnajst do nekje..
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?