|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali so vaši otroci vedno nepokakani ko ji...
11.10.2010 13:21:53   
Carmenka
Nas najmlajsi (19 mes.) ima zelo redko suho plenico ko ga pridemo iskat, velikokrat je tudi pokakan, od 1.9. se je pa že 4x zgodilo da ni bil previt cel danuser posted image user posted image . Ko se je to zgodilo prvič (na petek) je bil tudi pokakan in je imel zelo, zelo vneto rito (prvič v življenju)user posted image . Sem jih opozorila naj bodo bolj pozorne ker v ponedeljek še ni bila OK, da ga večkrat preverijo in takoj previjejo če je pokakan, ker je imel še malo krvavo. So se opravičile in zagotovile da se ne bo ponivilo. No v petek je bil spet polulan in pokakan v planički ki sem mu jo dala zjutraj. Verjetno ni potrebno omenjat da je planica tako polna da na vseh straneh ven pride. Danes sem jih spet opozorila, bomo vidli če bo kaj bolje, drugače bom pa javila ravnateljici.

LP k

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ali so vaši otroci vedno nepokakani ko ji...
11.10.2010 13:45:52   
irenav
V petek sem spet previjala oba. Vzgojiteljica je rekla, da je fantek pokakan in, da ga bom že previla, da ona ni imela časa...bila pa sta zadnja v vrtcuuser posted image ...Lahko sem samo vesela, da ju vsaj dopoldne previjajo, ker, če bi ju pa dobila v isti plenici, kot sta jo imela zjutraj, ziher ne bi bila tako mirna. Lahko samo upam, da bo ta teden kaka druga pomočnica vzgojtiteljice popoldne...tej se očitno ne da več...leta naredijo svoje, in je očitno že vsega sita.
Na govorilnih sem  vzgojiteljici povedala, da sta velikokrat pokakana, ko ju prideva iskat. Nič se ni spremenilo. Pravzaprav otroka raje sama previjam, kot pa da ga previja nekdo s tako nejevoljo in odporom. Sta pa vsak dan previta po spanju ob 2, pokakata pa se po malici nekje med pol četrto in četrto uro. Okoli 4 pa ju tako ali tako prideva iskat...tako, da nikoli nimata pokakane plenice gor več kot pol ure.


_____________________________

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

(odgovor članu Carmenka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ali so vaši otroci vedno nepokakani ko ji...
11.10.2010 13:53:28   
nananaja
Pri nas pa se zelo potrudijo glede nege. Sedaj je sama vzgojiteljica rekla, da jo bo še na kahlico dajala, ker je opazila, da bi lahko bila uspešna. Torej morajo previjati večkrat, res, da naša že kar nekaj časa zadrži in je doma občasno brez planičke, ampak zagotovo ne zdrži suha no kosila ali dlje. Je pa res, da je včasih ob treh ali pol štirih pa plenička bila že kar polulana, nikoli pa pokakana.

(odgovor članu Carmenka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?