Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
v torbo zame. ne boste verjele, da sem nekaj dala že notri

!!!
Čeprav tukaj močno pada dež, jaz bi pa rada šla ven..... Ampak res se mi ne da zdaj z dežnikom okrog lazit
) tiste, ki so bolj pri zg. meji in ne tiste, ki so tudi za večje. Sta me prepričali ali opogumili, tako da bom vzela ta male
ni nič neobičajnega (vsaj moj ni tako previsok, da bi bilo kritično). Se pa zna zgodit, da če se do konc tedna ne bo porihtal oz. še ne bom rodila, da mi bodo oni zaradi povečanega pritiska (in tud zaradi tega, ker sem čez rok) sprožli porod - tako da, kot sem rekla bom oz. hočem do konc tedna postati mamica
. Res ne morem verjet, kako močno si že želim teh popadkov in poroda in niti malo me ni strah, čeprav vem, da ne bo ravno prijetno...
! Ko boš utegnila napiši še kaj več....
Prali bomo pa tudi večkrat na teden, tako da to ni problem.
se mi pa zdaj s kosilom odkupuje, ker je bil prej hudoben.
. Ma nisem falila hehe. Se moram pa ta teden enkrat se spodaj pobrit za vsak slucaj, to bo se cel projekt.
. Vsakic, ko zvecer zacnejo si mislim ne zdaj! Js bi rajs spala dej mi mi mir... Pa vedno so zvecer tako da ocitno ne bom uspela roditi cez dan in spocita