glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ajde..kje je vic o levu in oslu se lev neki duva pred oslom, da je kralj živali. pa ga osel izzove, naj dokaže. in reče lev - ma jz loh f*** eno uro brez prestanka. ajde, skoč - reče osel. se lev res spravi na njega, se matra, skače... ampak omaga po 45 minutah. pa reče osel - ajde, da ti jz dokažem, da sm jz kralj živali. ajde, dej, reče lev. gre osel na njega, štarta in on tko pol ure, eno uro, uro pa pol... pa lev tuhta... ta osel res ne misli nehat... ko jz levinjo, ona mal zarjove, to mene vzburja in smo že na konc. in lev malo zarjove, osla to še bolj podžge. pa lev spt tuhta - ko jz levinjo, ona mal pomiga, mene to vzburja, in sm hitr fertik. in začne migat, pa meat, pa šejkat... osla to še bolj podžge. pa lev tuhta - ko jz levinjo, ona mene mal po jajčkih počoha, men to ekstra paše in mi prec pride. in počoha osla po jajčkih. osel ga v tistem prime za grivo, ga obrne proti seb in reče - pa lev, ti nisi kralj, ti si CAAAAAAAAAAAAAAAR
|