Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

tako da ne vem kako je s tem. Ampak glede na to, da je vse ok, upam, da je tudi to ...
Boš videla, da bo vse ok. Samo še malo moraš pazit nase, pa bo
Meni pa za kaj takega te dni prav zmanjkuje časa.
Drugače pa sem dala obleko k šivilji in grem že jutri na probo. Ah, sem vesela, da gre današnji dan proti koncu. Dopoldne sem torej šla k šivilji, popoldne na poskusni make up (na željo priče, a se je izkazalo, da se bom raje namazala sama...ne prenesem pudraste in porcelanaste face ter preveč namazanih oči, čeprav kao na sliki izgleda sijajno, kljub temu, da sem ji pred tem lepo razložila, da naj bo make up skromrn), po tem še v trgovino (kjer sem izgubila mobitel, na srečo ga sedaj že imam), zvečer pa napad kašlja in še kri se mi je ulila iz nosu (kar se mi zadnji čas kar precej dogaja, še kateri od vas?)
... no in če bi me danes kdo opazoval, bi me lahko kamot ozmerjal z izgubljeno kuro....ker res ne vem, kje se me glava drži. Bo že jutri bolje
met v trebuscku 2x 22cm pa tut ni kr tko
, upam, de bo ostalo na lahko
, ne zdej). Verjetno je od G do G različno? Pa kr napiš, če sem prefirbčna al pa če ti ni do razlaganja, prav? Ker vem, de sem (preveč) firbčna
.
Jst jo morem, da pridem mal k seb ...