Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ampak, poskušaj jo res malo bolj pogosto hranit, pa boš vidla kako bo. 
. Če se ne tišči pri straneh ven, potem me z rokicami nekaj odriva, kar čutim v spodnjem delu trebuha. Če ga pa res en čas ne čutim, potem vzamem kar ta Angelsounds in če je utrip, pol ne kompliciram. Ali bi vseeno mogla šteti gibe?
slabo godi, špara energijo in ne miga. Potem tudi CTG ni dober - se pravi, da je nereaktiven. Meni zadnja 2 dneva tudi nekaj štrajka, ne pomaga ne ležanje ne hrana, jo moram fajn prerukat, da se zbudi. Če ne bo boljše, bom šla kar na CTG.
sicer niso bli tko močni za predihavat ampak čutila sem pa jih..tako,da sem sla sredi noči brat od popadkov,da sem si jih prav zapisovala.Morm pa rečt,da je moj mali mali ponoči vživel in me je veselo brcov med popadki
tako,da sem bla pomirjena.Moj
pa v nizkem štartu,tako da je tudi on dežural do 5h z mano.
ja danes grem po napotnico, ker mi je G dal enkratno, ki jo pač prakticirajo v Postojni. v Celju pa rabijo za vsak CTG svojo oziroma trajno napotnico! pa še zraven mora pisat, da je za spremljanje do poroda, porod itd
na koncu nekaj štela gibe in bolje, da jih ne bi, ker sem bila potem skos nekaj v skrbeh, ker jih recimo nisem naštela dovolj. To bi se moral res posvetiti štetju, se umiriti... in jaz nikoli nima toliko časa