aleksa83
|
jutro oziroma dober dan za nekatere že !!! Ste res že zelo aktivne, sem brala skoraj eno urco, da sem vse preletela od včeraj . Kako ste mi kaj danes? Sem danes dopolnila 34 teden. Glede vstajanja ponoči, vstanem nekje 3x . Spim pa , ko da bi me kdo po glavi s kladivom udaro, nič ne čujem, kdaj moj zjutraj vstane, ko pa pride in mi da lubija, pa se takoj še malo stisnem k njemu , Imam včasih taki dan, da bi se samo cartala :) Kakšen čaj(firma in kaj gor piše) ste kupile za in kakšnega za dojenje? tega z lanenimi semeni si same skup mešate ali kako? Moram še flaški kupit, za čaj in za mleko,..., Aventove so najboljše ali kako? Drugače pa mene tudi tak špika nekje, pa kolki bolijo, pa bolj si trebuh mažem proti strijam, bolj me srbi, ima katera kako idejo zakaj to,.. Mažem si ziher na vsaki 2 ali 3 ure,... Nič grem cote obesim, pol pa kuhat počasi, danes bomo jedli "Tinstano zelje" s krompirjem in pečenice zraven,... Pozdravček