Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Nisem bila v "tvojem" Lidlu, delam na Teznu, pa skočim kar v tega med službo! Sem videla reklamo za smučarsko opremo za malčke, pa mi je tak-tak, ampak bi rada videla v živo in se grem v ponedeljek borit! ja, saj vem, da nisi bla pr nam, samo te sprašujem, ZAKAJ nisi bila Ja, imamo v ponedeljek akcijo. To bo spet klanje ker so že včeraj vsi iskali opremo. In če hočeš bit med prvimi, le glej da boš ob 8,00 že v Lidlu stala, ker drugače dvomim. Jaz ji bom letos kupla še kombinizon - enodeln, drugo leto pa dobi 2-delnega. Mi smučali nebomo, ker je mama anti talent, T. namreč smuča apamk si je par lete nazaj poškodoval križne vezi in nima neke volje. Je vse skup lani prodal. Eh, sej Lia tut še ne bo smučala, gor jo bomo postavili, pa naj hodi z njimi, če ji paše, če ne pa bodo sanke pele Ja, sej ne vem kaj je bolj pametno - kombinizon ali dvodelni komplet. Mogoče bom ji pa samo hlače v Lidlu kupila (če bom jih ujagala ), pa jih bo potem kr s svojo bundico nosila, pa potem še kombinizonček - we will see!
|