Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: ula77 evo, preden greva v soping, se pridružijem baetricijeni prošnji,če katera od izkušenejših pove, po koliko bodijev, pajackov ipd potrebujemo v prvih 2 mesecih, prosim? Joj, jaz bi vam rada pomagala, ampak sem kupovala čisto po občutku, nič nisem štela! Če boste oblačile čez dan v bodije in dolge hlače, nabavite ene 4 hlače, pa kaka 2 paketa bodijev po 7 pakiranih... pa kake 4 pajacke za spanje, pa par pajackov za čez dan. Ne vem, napamet pišem, ampak ne pretiravat preveč, morate računat na to, da reeees dobiš full stvari za darilo, ko rodiš. To so dosedaj napisale vse mamice in res drži. Potem pa sproti kupuješ, če se ti zdi, da kaj manjka. Pa zokenčkov ne pozabite! Dojenčki morajo imeti tople nogice in še ne uravnavajo temperature, zato je to naše delo. Pa rokavičk ne pozabite, ker imajo full dolge nohtke in se radi popraskajo po obrazu. Meni jih je dragi prinesel že v P, tak se je praskala. Mi smo full uporabljali benkice, ker so zelo praktične za oblačit. Predvsem glejte na praktičnost oblačil, pedenale jih boste že potem, ko bodo malo večji in ne bodo samo ležali!
|