3jeMi
|
o ti bogca, kakšno dobro čupo ima Lara bolančki, ste kaj bolje? mi smo zgleda eno virozice pregurali, pa malemu je tudi pasalo bit en dam sam z mano, brez fotra in ostalih priteklin... v petek zvečer še 39, mu dam 2 svečki in spat, ob 4h zjutraj vstanem, mu grem merit T, 3x sem jo merila, ker nisem mogla verjet, 36,9 in potem je tako ostalo... potem smo pa kar malo okoli šli, k babici in dedku, pa nečakinji svečko prižgat (danes bi bila stara 15. let, joj, kakšna bejba bi bila ), potem pa še do Lovrove tetice in sestričen malo jabčka pobirat in prešat mošt... mmmm, je bilo lušno.... nanka... ma, jaz ga tudi bolj za krompir pečt uporabljam, pa tudi čevapčiče notri spečem (najprej dam tisto "vrtalo" ven, da se čevapi malo zapečejo, potem pa nazaj not in jih lepo samo obrača... moja mama pa tudi kakšne klobasice notri popeče... sem pa tudi že enkrat naredila nekaj iz knjige receptov, ki je poleg... čaki... popečene bučke s piščančjimi rezanci, začinjenimi v curry-ju... sem pa na morju tudi kr neki not zmetala - kar sem imela - krompirček, bučke, melancane (vse na drobno narezano), par minut pred koncem pa še narezane hrenovke, pa je bilo tudi OK... nisem glih eksperimentirala s tem, samo mi je pa fajn za pomfrit...
|